Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Skagen Landevej 218, Bjergby 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 495.000
Udbetaling: 25.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 2.057
Netto ekskl. ejerudg.: 1.713
Ejerudgift pr. md. 0.977
Beliggenhedsby: Bjergby
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 575 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1939
Ombygningsår:
Sagsnr. V4424

VILLA I BJERGBY - NY PRIS

Denne villa ligger i den østlige udkant af Bjergby, faktisk i Bjergby Kirkeby/gl. Bjergby, lidt nord for Hjørring. Bjergby har skole (0.-6. klasse), idrætshal, børnehus, LokalBrugs, pizzeria mv. Der er rutebilforbindelse til Hjørring, og lige vest for Bjergby kan man komme på E39. Dermed er der bare en lille time til Aalborg, ca. 10 minutter til Hjørring og ikke meget mere til Hirtshals. I Hjørring er der en del uddannelsesmuligheder, hvis man vil være håndværker, pædagog, lærer, sygeplejerske mv. og med toget er der ikke ret meget over en halv time til Aalborg Centrum, hvor der er endnu flere muligheder.
Grunden udgør en trekant med hovedgaden som den ene side. Der er fra huset udsigt til Rubjerg Knude Fyr ud over Præstebakkerne. Der er fliser ud mod vejen og ellers er grunden anlagt med græs, hæk, stakit og enkelte fritstående træer/buske og stauder. Der er en stor garage i baghuset, hvor der også er god plads til et værksted/cykelrum/opbevaring mv.
Huset er en murermestervilla fra 1939 med 68 kvadratmeter i stueplan, fuld kælder samt en overetage på 42 kvadratmeter. Der er i alt 110 kvadratmeter bolig. Kælderen er godt udnyttet til vaskerum/tørrerum/fyrrum og med et rum indrettet som gæsteværelse/motionsrum. Der er desuden et toilet.
I stueetagen er der entré, stue, køkken og baggang. Fra baggangen er der op- og nedgang til husets øvrige etager, udgang til garage/baghus, som er på i alt 111 kvadratmeter og desuden en udgang til haven, i et hjørne, hvor der er godt skærmet for vinden. Her er anlagt en lille terrasse som ligger i en dejlig "gryde" med sol det meste af dagen.
Førstesalen er nyistandsat med en repos, 2 værelser og et badeværelse.Gulvene er i mørk trestavs parketlaminat og begge værelser har faste skabe. Badeværelset er i den oprindelige stil med terrazzo på gulvet og lysegrønne fliser halvt op ad væggene.
Huset sælges som et dødsbo med ansvarsfraskrivelse.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.