Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havgårdsvej 23, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.595.000
Udbetaling: 180.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 16.405
Netto ekskl. ejerudg.: 13.607
Ejerudgift pr. md. 2.792
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 168 m2
Grundareal: 1399 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 2004
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4193

Fritidsbolig uden bopælspligt

Vi befinder os i Danmarks fedeste ferieby. Det er hyggeligt, charmerende, roligt, pragtfuld natur, skøn original by med 1.kl. restauranter, keramikere, glaspustere, sølv og guld smeder, spændende gallerier.
Der er en lille charmerende havn –  hvor en lille snes fiskere dagligt kommer ind med helt friskfanget fisk. Der er morgenbaderklub. Og så det altoverskyggende og pulserende Vesterhav. 3 af Danmarks smukkeste naturattraktioner findes med gåafstand. Det gælder den ca. 40 meter høje Lønstrup Klint,
den næsten forsvundne Mårup Kirke og endelig som det absolut mest fantastiske og imponerende Rubjerg Knude Fyr. I selve tårnet er der for få år siden etableret vindeltrappe op i Lyskuplen hvor en imponerende udsigt kan nydes langt over land og vand. Knuden besøges årligt af mellem 350 og 400.000 mennesker!!!
Den pragtfulde fritidsejendom ligger lige midt i det hele og alle herlighederne. Der er ganske få min. gang til alle centrale bekvemmeligheder i byen. Huset ligger formidabelt, med en ubeskrivelig udsigt ud over byen og Vesterhavet.
Der er tale om et rigtigt solidt hus med et minimum af vedligeholdelseskrav. Bygget i ene solide og gedigne materialer såvel inde som ude. Og ikke mindst så ligger huset på en vedligeholdelsesfri grund.
Der vil evt. kunne købes en nabogrund med –  efter nærmere aftale mellem parterne. Du har overalt store panoramavinduer med et maksimalt lysindfald og maksimal udsigt. Der er alt i komfort og bekvemmelige egenskaber i huset og en herlig og optimal indretning.
Se indretningsplan samt fotos.        
Vi sælger de eksklusive ejendomme i lysets land …..

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.