Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Skærgårdsvej 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.595.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.329
Netto ekskl. ejerudg.: 6.065
Ejerudgift pr. md. 1.823
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 57 m2
Grundareal: 1286 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1979
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4143

Vi er i det sydøstlige hjørne af badebyen Lønstrup, i et fuldt udbygget sommerhusområde, hvor der ikke er gennemgående trafik, så her er stille og fredeligt. En magelig slentretur på knap et kvarters tid bringer jer til centrum af badebyen med butikker, kunsthåndværkere, restauranter og dagligvareforretning. Lønstrup er en af de få badebyer, der er liv i hele året, fordi der er bopælspligt i centrum.
 
Huset er beliggende på en 1.268 m2 stor grund, hvor bevoksningen er groet godt til, så der bl.a. er ret høje træer i skellene. Derudover er grunden græsbevokset og en del af den kunne sagtens ligge hen som naturgrund. Der er masser af plads til boldspil og leg på græsset og mulighed for at dyrke kartofler, grønsager eller krydderurter. Der er flere frugttræer og bærbuske med bl.a. solbær og hindbær.
 
Det sortmalede bjælkehus på 57 m2 har hvidmalede døre og vinduesrammer. Termoruder med zinkinddækning og tag er i sorte cementsten med zinkinddækket udhæng. Rundt om huset er der indhegnede træterrasser, så der er flere muligheder for at finde en krog med læ og sol.
Indvendigt er træværket på vægge og lofter hvidmalet, lofterne går til kip overalt i huset og gulvene er lyse trægulve i opholdsrummene og klinker på badeværelset. Opvarmning er el i kombination med brændeovn og en luft-til-luft varmepumpe. Det er sjældent nødvendigt at tænde radiatorerne.
Huset består af en opholdsstue i åben forbindelse med spiseafdelingen og køkkenet. Det helt nye HTH-køkken er med hvide låger og skabsfronter, massiv bøgetræsbordplade, keramisk komfur, køle-/fryseskab og opvaskemaskine med front som skabslågerne.
Desuden et soverum med dobbeltseng og faste skabe samt badeværelse med bruser, toilet, gulvvarme og et flot håndvaskearrangement samt vaskemaskine.
 
Med adgang fra terrassen findes et anneks med mulighed for et par ekstra sovepladser, ligesom der kan etableres et par ekstra sovepladser i opholdsstuen.
Huset har et udlejningspotentiale på 30-40.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.