Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klittornvej 12, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.985.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.738
Netto ekskl. ejerudg.: 7.409
Ejerudgift pr. md. 2.492
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 128 m2
Grundareal: 1508 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår: 1990
Sagsnr. FH4297

NYHED - POOLHUS

Lønstrup ligger cirka 15 km vest for Hjørring i Vendsyssel. Det er en uspoleret badeby med liv hele året. Der er flot natur, mange kunsthåndværkere med åbne værksteder, gallerier, butikker, supermarked, caféer og restauranter. Vinterbaderne mødes om morgenen på stranden ved ophalerpladsen, hvor fiskerbådene også trækkes op på stranden, og om aftenen er det et tilløbsstykke at se solen gå ned. Dette sommerhusområde ligger i den østlige del af byen. Der er stier ned gennem området og man kan gå til alt i byen på omkring et kvarter. Der er et fællesareal i kvarteretbl.a. til børneaktiviteter.
Grunden er plan og græsbevokset med delvis randbeplantning af buske og nåletræer. Mod vejen er afgrænsningen i kraftigt tovværk. Der er træterrasser, nogle steder indhegnet med et lavt stakit, og et stykke af den sydvendte terrasse er overdækket. Kvarteret er roligt og ligger nær det fredede område ved Hunderup-bækken, så det er ikke et særsyn at rådyr kommer tæt forbi.
Det gulmalede træhus har cementstenstag, hvide inddækninger, døre og vinduer og fremstår helt fejlfrit.  Det er en vinkelbygning, hvor den vinkel, der vender mod øst, som rummer poolen, har solcelleanlæg.
Indvendigt er der fliser/klinker på gulvene i vådrummene og i øvrigt træ- eller laminatgulve. Vægge og lofter er i fyrrustik, hvor væggene er modehvide og lofterne er helt hvide(nymalet i 2018). I opholdsstuen er der lofter til kip, hvor der er indskudt en hems til leg og ophold. Køkkenet er kun adskilt fra opholds- og spiseområderne af en træklædt halvmur. Der er 4 soverum med i alt 8 sovepladser. Poolrummet har en to-personers spa og et stort badeværelse med adgang til sauna. Begge badeværelser har bruseniche med fliser på væggene og et fint skabsarrangement omkring håndvasken.
Huset udlejes gennem Dansommer og udlejes hvert år for 170-200.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.