Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Øresundvej 6, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.430.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.955
Netto ekskl. ejerudg.: 5.196
Ejerudgift pr. md. 2.196
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 78 m2
Grundareal: 1467 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4448

KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Lønstrup er en dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring. Lige øst for Hjørring rammer man E39, så der er faktisk kun ca. 2 timer til Aarhus. Byen har restauranter i flere prislag, smykkekunstnere, keramikere, kunsthåndværkere, tøjbutikker og dagligvarebutik. Som udgangspunkt for ferier i Nordjylland er Lønstrup perfekt. Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tversted, shopping... det meste kan nås indenfor en god halv times kørsel. Leder man efter familieaktiviteter, så der der masser af disse i Skallerup Seaside Resort 10 minutter nordpå. Vi kan nævne: Vandland, romersk bad (kun for voksne) MTB-cykelrute, junglesti, besøgslandbrug, tennisbaner, aktivitetshal med bl.a. gymnastik og volleyball, restauranter og købmand.
Dette kvarter ligger i den sydlige del af Lønstrup med ca. et kvarters gang til solnedgangspladsen. Området er fuldt udbygget og godt vokset til. Grunden er randbeplantet, dels med hyben, dels lidt højere træer/buske. derudover er der græsplæne. Der er en stor, delvist indhegnet træterrasse og huset er sådan placeret, at der er gode muligheder for at finde et sted med både læ og sol.
Det sorte sommerhus har hvide vinduer, døre og tagudhæng. Taget er et listepaptag med zinktagrender. Indvendigt er der lyse plankegulve i stue, køkken og væreser, mens der er klinkegulv på badeværelset. Vægge og lofter er overalt i lyst træ(ludbehandlet) med hvide stafferinger. Det centrale rum er opholdsstuen, der er i god forbindelse med køkkenet. 2 af husets soverum har dobbeltsenge, det tredje har en enkeltseng og 2 sovepladser i køjesenge. Derudover er der en hems med flere sovepladser, hvis det skulle være nødvendigt. Husets badeværelse har bruser, 2-personers spa og sauna.
Huset udlejes ikke, men burde med beliggenheden og antallet af soverum kunne give ca. 60-75.000 ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.