Klitageren 9, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.450.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.382
Netto ekskl. ejerudg.: 8.951
Ejerudgift pr. md. 2.380
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 123 m2
Grundareal: 2556 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3826

Med en beliggenhed i Tornby er der mulighed for at være tæt på og i en attraktiv natur, for her er der både skov, strand, vand og masser af frisk havluft.
Området er enestående, let kuperet hede- og klitlandskab med spredt beplantning. Der er ikke mange kilometer til Tornby klitplantage, og den flotte badestrand ved Vesterhavet ligger kun små 700 meter fra huset.  Den har rent badevand og Blåt Flag og med de marehalmbevoksede klitter er det altid muligt at finde læ i en "gryde". Tornby er et ideelt feriested, hvis du ønsker dig væk fra stress og jag og ønsker at bo tæt på vandet i fredelige omgivelser, men alligevel tæt på aktiviteter, seværdigheder og gode handelsbyer. Du kan nemlig handle i både Tornby, Hirtshals og Hjørring, hvor det store nye indkøbscenter Metropol byder på mange spændende butikker.
Det flade græsbevoksede areal, der stort set passer sig selv, omkranser dette hus og fortsætter helt over i den tætte randbeplantning af velvoksne fyr og graner, der giver både læ og god natur i "baghaven". 
Det næsten nye fritidshus på Klitageren er kønt med sin sorte farve og de gyldne mahognivinduer. Det er gedigent og rummeligt, og de 125 m2 er godt fordelt med stort opholdsareal, 2 badeværelser og 4 soverum.
Allerede ved indgangen fornemmes en oplevelse af, at der her er lagt sjæl, tanke og personlighed i byggeriet, og det viser sig at holde stik. Hjørnerne på trælisterne er skåret skråt, og værelserne har hver sin farve.
Der er rødt, gult, blåt og grønt soveværelse, og de har alle dobbeltsenge og garderobeskab med skydelåger. Der er også her, som i huset øvrige rum, varmestyring til gulvvarme, som du nemt kan regulere på, og dermed altid have en temperatur, der passer lige præcis til dit behov.
Køkkenet er et nyt Aubo køkken, og det er helt enkelt og hvidt. Der er sorte bordplader og amerikanerkøleskabet serverer både isterninger og dejlig koldt drikkevand. Den skulpturelle emhætte hænger i loftet. Køkkenet er en del af opholdsarealet, som er et virkelig dejligt rum med hvide ludbehandlede trævægge, helt lyse grå fliser på gulvet, loft til kip, og så er der god plads til mange mennesker. Her kan du samle familie, venner og bekendte til fødselsdage, fester eller bare almindelig hyggeligt samvær, og der er plads til alle ved spisebordet eller i den tilstødende sofagruppe af nye moderne sorte lædermøbler, som får varme og glød fra skæret af flammerne i den runde og flot formede Morsø brændeovn.  Fladskærmen sørger for underholdning eller der kan leges i puder og madrasser på den store afskærmede hems i den lille mellemgang, hvor der også er et flot badeværelse. Det ene badeværelse har spa og sauna samt brusekabine, mens det "lille blå" badeværelse i den anden ende af huset har brusekabine.
Der er en solid carport med depotrum til huset, der også har et særskilt rum til jordvarmeanlægget. Her er der tænkt på miljøet. Der er udover jordvarme også energisparepærer i alle lamper.
Endvidere er der Stofanet opkobling til fællesantenne med stort set alle tv-kanaler og trådløst Internet samt alarm tilkoblet telefon.
Huset har et udlejningspotentiale på ca. 80.000,- om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.