Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vennebjergvej 19, Hundelev 9480 Løkken

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 930.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.960
Netto ekskl. ejerudg.: 3.232
Ejerudgift pr. md. 1.333
Beliggenhedsby: Hundelev
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 869 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 2017
Sagsnr. V4211

SOLGT

Topmoderne villa i Hundelev.
Hundelev er en mindre landsby nogle få kilometer fra Hjørring. Der er skole, sparekasse og Dagli'brugs og busserne til og fra Hjørring kører hver time på dagen. Hjørring har alt hvad en storby skal have: st stort udvalg af butikker, restauranter, fitnesscentre, uddannelsesinstitutioner og i øvrigt et blomstrende erhvervsliv. Motorvej E39 løber lige øst for byen og giver hurtig adgang til Hirtshals og Aalborg.
Villaen her ligger på en sidevej til hovedgaden, omgivet af en dejlig have, der er afskærmet fra vejen, så her er fred og ro. Sammen med garagen danner huset en fin vinkel, der giver plads til en terrasse med fuld sol hele eftermiddagen. Om aftenen kan man trække ind i havestuen.
Villaen er bygget i gule sten med eternittag og gavle og udhæng i sortmalet træ. Havestuen har vinduer fra gulv til loft og har adgang fra stuen. Indvendigt er er en stue i åben forbindelse med køkkenet, bad med dobbelt bruseniche, soveværelse og 2 børneværelser samt entré/baggang med vaskesøjle. Huset har fået en overhaling indvendigt, så man skulle tro, det var spritnyt, med nye lofter, trægulve, nyt køkken og flotte indretningsdetaljer som effekttapeter med guldtryk i stuen og murstensmosaik i brusenichen på badeværelset. Villaen er fuldstændig indflytningsklar og kan overtages hurtigt, da ejer ikke bor der fast.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.