Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitbakkevej 43, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.825.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.440
Netto ekskl. ejerudg.: 6.529
Ejerudgift pr. md. 2.334
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 43 m2
Grundareal: 2340 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1962
Ombygningsår: 1966
Sagsnr. FH4217

SOLGT

Nu er chancen der for at erhverve en helt fantastisk ejendom!
"Klinken" som huset kaldes, ligger flot placeret i klitten over Harerenden. På selvstændig matrikel og med utrolige udsigtsvidder er der her en fantastisk beliggenhed med kig over Harerenden, til Hirtshals fyr og det flotte blå Vesterhav. Der kan udvides, bygges om eller bygges nyt. Mulighederne er mange ! Bemærk i øvrigt, at der ikke er fastlagt et byggefelt. Hvis man vil bygge nyt, kan man derfor vælge en bedre beliggenhed for huset, så man får meget mere udsigt.
Harerenden er et rigtigt sommerhusområde i den nordlige udkant af Lønstrup. Lønstrup ligger 15 km vest for Hjørring ud mod Vesterhavet. E39 giver hurtig adgang til (eller fra) Aalborg, Randers, Århus og Trekantområdet. Lønstrup er kendt for høj kvalitet, arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, gallerier, restauranter og iscafeer - og et mageligt tempo med en is i hånden.
Der er kystsikret, men da dette hus ligger et par hundrede meter inde, ville det slet ikke være et tema til diskussion. Grunden er kuperet, højtliggende og med ekstensiv vegetation. Man behøver ikke slå mere græs, end man skal bruge til et slag kroket eller et vikingespil.
Boligen  indeholder stue, køkken, bad og 2 værelser.Indvendigt fremstår huset lyst og venligt. Nogle dele af huset fremstår i den originale stil fra 60-erne.
Den højtbeliggende terrasse giver en herlig udsigt over området og helt til Hirtshals fyr. Med en god kikkert kan man holde øje med skibstrafikken til Hirtshals havn.
Billeder og plantegning giver gode indtryk af indretning og materialevalg.
Vi fremviser meget gerne denne herlige ejendom.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.