Skallerupvej 520, Sønderlev/Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.795.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.348
Netto ekskl. ejerudg.: 6.143
Ejerudgift pr. md. 1.660
Beliggenhedsby: Sønderlev/Lønstrup
Boligareal: 251 m2
Grundareal: 4482 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 7 / 2
Byggeår: 1900
Ombygningsår: 2006
Sagsnr. V4364

NYHED - NYRENOVERET

Vi befinder os ude på landet mellem Lønstrup og Sønderlev, ca. 10 km vest for Hjørring og 5 km fra Lønstrup. Ejendommen ligger op til landevejen, men er skærmet af hække og træer. Der er ti minutter til Hjørring, fem minutter til Lønstrup og fem minutter til Skallerup Seaside Resort. Hvis man arbejder længere væk, er der ca. et kvarter til E39. Rutebilen kommer igennem Sønderlev 12-14 gange om dagen, så det er nemt at pendle til Hjørring, uanset om man skal i skole, på arbejde eller videre med tog til Frederikshavn, Hirtshals eller Aalborg. Der er gode muligheder for fritidsaktiviteter, både i Skallerup, Sønderlev og Hjørring. I øvrigt ligger Skallerup Friskole med hal og idrætsforening på bussens rute i en afstand på bare 2-2.5 km.
Grunden er udlagt med en stor græsplæne med enkelte frit placerede træer og snorlige staudebede med flisekanter og belægning af grå granitskærver, brolagte terrasser, egen sø og udsigt over åbne marker. et mindre areal er tilplantet med juletræer, der evt. vil kunne sælges om 8-15 år. Dertil kommer et areal med større træer, der snart er salgsmodne. Huset ligger ud til Skallerupvej, som er landevejen mellem Lønstrup og Skallerup Klit. Når det er sagt, så er det ikke nogen stærkt trafikeret vej. En trafiktælling fra 2010 til 2017 siger, at gennemsnitligt 1.000 til 1.500 biler passerer i døgnet, med spidsbelastninger morgen og aften på 150-180 biler i timen. Et af køretøjerne er til gengæld bussen til Hjørring/Lønstrup, der kommer ca. 7-8 gange i hver retning, så det er enkelt at pendle til f.eks. Skallerup friskole eller Hjørring, som har gode forbindelser med tog til Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg.
Ejendommen fremstår i hvidmalede grundmure med næsten nyt, rødt eternittag og hvide vinduer. Et af udhusene har dog et ældre, gråt eternittag. Inddækningerne er hvide og der er zinktagrender En kvist i stuehuset er udvendigt beklædt med hvid hardieplank. Indkørslen og den hyggelige gårdsplads er belagt med grå granitskærver, og en del af gårdspladsen har flisebelægning. på vestsiden af huset er der endnu en flisebelagt terrasse, så der er flere muligheder for at finde en plet med sol.
Huset indeholder faktisk 2 boliger, så man kunne selv bebo stueetagen og udleje overetagen. I stueetagen er der bryggers, køkken, stor opholdsstue, separat spisestue, bad med bruser, en korridor og 3 værelser, hvor der i dag er åbent mellem 2 af værelserne og det ene er udnyttet til walk-in closet og værelse til en baby. Dertil et fyrrum og en lade, hvor der er plads til opmagasinering, bl.a. til de 2 havetraktorer, der i dag er parkeret der. Overetagen indeholder køkken/alrum og stue ud i et, repos, et værelse og bad med bruser. Der er adgang til overetagen via underetagens bryggers.
Ejendommen fremstår nyrenoveret med nye gulve og lofter, hvide vægge, begge badeværelser er ligeledes nyrenoverede, så alt står helt skarpt. Huset bebos af sælger, der medtager inventaret.
Der fyres med piller og fast brændsel, og der findes olietank som reserve. Ejendommen har energimærke D.
Garagebygningen mod øst har plads til et par biler og yderligere opmagasinering. Der er i alt 150 m2 udhuse.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.