Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Din ejendomsmægler anbefaler

 

Vi mener vi er Løkkens bedste ejendomsmægler, som vurder og sælger dit sommerhus i Løkken og omegn.:

Se mere om vores Sommerhuse der er til salg i Løkken

 

 Mad og spisesteder i Løkken:

Seværdigheder i og omkring Løkken:

Aktiviteter i Løkken omegn:

Om Løkken

Løkken, der ligger i Vendsyssel, var oprindelig et gammelt fiskerleje, der fik succes med skudehandel, men er i dag en travl turist- og ferieby. Byen har 1.569 indbyggere (2010), og er en del af Hjørring Kommune i Region Nordjylland. Løkken ligger ved Jammerbugten i Skagerrak, sydvest for Hjørring og nord for Aabybro.

De ældste bosættelser i Løkken er fra slutningen af 1600-tallet, men derefter udviklede byen sig til en vigtig ladeplads for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge, hvor korn, smør og kød blev byttet med træ og jern. Der findes stadig pakhuse fra denne skudehandel, der varede til omkring 1900.

Løkken blev også en vigtig fiskerby, og var i perioder den 3. største ved Vestkysten. Omkring 1950 var der omkring 50 både, der blev trukket op på stranden. Fiskermiljøet med mole, bådeplads, signalmast, tjæreplads og redningshuset, der nu er museum for kystfiskeri, eksisterer endnu, men der er kun er få fiskere tilbage. Løkken var indtil kommunalreformen i 2007 en af hovedbyerne i Løkken-Vrå Kommune.

Den 19 km lange og meget brede strand sydpå til Rødhus er åben for bilkørsel året rundt. Der er nedkørsler også i Blokhus, Grønhøj og Saltum. Strækningen tiltrækker på grund af den lette tilgængelighed utallige turister.

Kilde: da.wikipedia.org

Se vores ejendomme i Løkken her