Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Din ejendomsmægler i Lønstrup anbefaler

Mad og spisesteder i Lønstrup:

Aktiviteter i Lønstrup:

Om Lønstrup

Lønstrup er en lille by med 537 indbyggere (2018)  på toppen af Danmark, i Vendsyssel ved Nordsøen. Byen ligger i Hjørring Kommune og hører under Region Nordjylland.

Lønstrup er et gammelt fiskerleje. Naturen er barsk med stejle, stejle klinter. Mårup Kirke har i mange år været nedstyrtningstruet, og ligger nu så nær skrænten, at de sidste bygningsdele er fjernet i september 2015. Rubjerg  Knude Fyr blev i slutningen af 2015 genåbnet for publikum, så man kan komme ind i tårnet og gå op til toppen, hvor der er en formidabel udsigt..

Lønstrup blev et kendt sted den 11. august 1877. Den dag trak det sammen til et voldsomt uvejr, og ved middagstid startede et skybrud, som varede 1½ time. Den lille Lønstrup Bæk blev til en kløft, der er 360 meter lang, 15 meter bred og 4,5 meter dyb. 
Fiskerne, som var på havet, anede intet om katastrofen, før de så dele af nedstyrtede huse samt møbler og andet husgeråd ligge og flyde i vandet. På vej ind så de en sandtange fyldt med husgeråd, træer og buske, der nåede helt ud til mellemste revle. 6 huse blev revet med af strømmen, 4 blev revet ned, og 2 måtte der fyldes op under.

I dag er der ingen risiko for den type ulykke - alt ånder fred og ro i Lønstrup

I sommersæsonen fyldes området i og omkring Lønstrup med op til 10.000 turister og Lønstrup er derfor også en by, der summer af liv hele sommeren.

Kilde: da.wikipedia.org

Se vores ejendomme i Lønstrup her