Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Den 1. januar 2015 trådte en ny lov om salg af ejendomme i kraft.

Du kan læse hele lovteksten her.

De primære ændringer er, at vi som  ejendomsmægler ikke mere må rådgive køber om finansiering af den ejendom, de er ved at købe. Til gengæld skal vi oplyse, hvad ejendommen koster i skatter og afgifter, beregnet som en månedlig ejerudgift. Dette tal gælder bl.a. hvis man køber en ejendom helt kontant.

Som ejendomsmægler må vi nu kun angive en vejledende brutto/netto, som skal være beregnet på et gennemsnit af realkreditinstitutternes gældende rente gennem de seneste 6 måneder, og vi skal angive den dato, beregningen har fundet sted. Da vi ikke genberegner alle huse hver dag er eksemplet beregnet, da huset blev sat til salg, eller ved en senere prisrettelse.

I den nærmeste fremtid vil vi få rettet alle de oplysninger, vi giver på hjemmesiden, og du vil altid kunne få relevante tal, hvis du sender os en mail til hm(a)hedegaard-madsen.dk  - erstat (a) med @ eller via vores kontaktformular.