Hvorfor vælge Hedegaard Madsen

Som udgangspunkt for vores daglige arbejde og firmaets udvikling har vi nedskrevet mission, vision og værdier for Hedegaard Madsen.

Visionen er det mål, vi har sat for firmaet på langt sigt. Det er vores ledestjerne, mens missionen er den metode og de indsatser, vi skal bruge til at føre os i retning af vores mål og endeligt nå dem.
Værdierne er de grundlæggende udsagn, som karakteriserer den måde, vi har valgt at drive virksomheden på.

Samlet set anser vi mission, vision og værdier som et løfte om, hvad du som kunde hos Hedegaard-Madsen kan forvente af os – både nu og i fremtiden.

Vores vision er, at vi vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for køb, salg, vurdering og rådgivning inden for almindelige og eksklusive boliger af enhver art i Nordjylland - især kystområderne.

Vi ønsker at skabe samarbejdsrelationer med vores kunder og samarbejdspartnere, der er baseret på åbenhed og dialog, hvor nøgleordene er service og kvalitet – vores væsentligste succeskriterium er tilfredse kunder.

Vores mission er at være kreative, synlige, driftige, modige og troværdige, hvor mennesker søger og handler bolig. Vores kunder og samarbejdspartnere skal have en positiv oplevelse, når de samarbejder med os – vi vil gerne anbefales til andre.

Vi har nøje udvalgt de nøgleord, der tilsammen udgør vores værdisæt for dialog og relationer såvel internt som eksternt i firmaet, og vi ved, at det stiller krav!

 

Vores værdier

Tilgængelig
- vi er altid nemme at komme i kontakt med, og vi kommunikerer på en letforståelig måde. Det stiller krav om, at vi stiller vores viden, faglighed og informationer til rådighed, at vi er til stede og er fleksible, når der er brug for os.

Dygtige
- vi bruger vores viden og kompetencer i alt, vi gør, så vi sikrer de bedste løsninger og resultater for både købere, sælgere og andre samarbejdspartnere.
Det stiller krav om, at vi er gode til at samarbejde, er kompetente inden for vores fag og deler vores viden med hinanden.

Resultatskabende og handlekraftige
- vi tager aktivt ansvar for alle opgaver, vi udfører, og arbejder målrettet og effektivt. Det stiller krav om, at vi er proaktive, har faglighed og kvalitet som styrende faktorer og at vi har det fornødne kendskab til og er velinformeret om boligmarkedet, prisudviklingen generelt og i lokalområderne samt har regionalkendskab.

Åbenhed 
- vi fremstår imødekommende og servicemindede. Det stiller krav om, at vi viser hinanden og vores kunder tillid og respekt, så vi opnår og kendetegnes som troværdige og ansvarlige samarbejdspartnere.

Værdiskabende 
- vi vil i vores daglige arbejde altid skabe værdi til kunden, projektet eller sagen, og det være sig både økonomisk, socialt og informativt. Det stiller krav om, at vi er dygtige forretningsfolk, der samtidig viser respekt for andre mennesker og samfundet generelt.

Visionære
 
- vi tænker i nye retninger, ser gerne tingene fra nye vinkler og stræber efter at gøre vores arbejde bedre dag for dag. Det stiller krav om, at vi forstår vores kunder og markedet, behersker lovgivningen og ser muligheder blandt andet i ny teknologi.

Helt konkret 
- som kunde hos Hedegaard-Madsen har du mange fordele:

 • En tryg handel – vi lytter til vores kunders behov og ønsker
 • Du får ”Solgt eller Gratis” - dvs. ALDRIG en regning på markedsføringsomkostninger, hvis huset ikke sælges. 
 • Adgang til hjemmesidens statistikprogram (via login), så du kan følge trafikken på din bolig.
 • Bred og målrettet markedsføring – lokalt, regionalt og landsdækkende
 • Din bolig bliver fotograferet, beskrevet og gjort salgsklar inden for få dage
 • Mæglere med stort lokalkendskab, mange års erfaring og speciale i eksklusive boliger og sommerhuse.
 • Uvildig rådgivning – vi modtager eller giver ingen provision for henvisninger eller andet til banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber.
 • En flot, brugervenlig og opdateret hjemmeside
 • Professionelt, serviceminded og imødekommende personale
 • Flot og iøjnefaldende markedsføring – vi har egen fotograf og tekstforfatter
 • Optimal prissætning
 • Landets eneste drive-in udstilling i Lønstrup.