OM HEDEGAARD MADSEN

Hedegaard Madsen Lønstrup er dit personlige ejendomsmæglerfirma, som er 100 % privatejet. 
Ejendomsmæglerfirmaet Hedegaard Madsen åbnede i 2002 i Lønstrup. I 2006  åbnedes udstilling i Tversted og i 2015 åbnedes udstilling I Kjul Golfklubs lokaler. I 2023 (11. marts) åbner vi kontor i Tversted - på Østervej 4, hvor man herefter også finder vores udstilling.
Vi er stolte af at kunne sige, at vi er totalt uafhængige af såvel banker som forsikringsselskaber og realkreditinstitutter. Vi arbejder udelukkende til din fordel, og det er vores fornemste opgave at hente markedets bedste produkter til dig i forbindelse med dit salg eller køb af bolig.
Når vi sælger din bolig, er vi 100 % sælgers repræsentant og har således kun en kasket på! Vi varetager sælgers interesse og vil naturligvis bestræbe os på at opnå det bedste resultat for dig, men vi vil gerne gøre både sælger og køber tilfredse med handlen.
At finde den rette bolig til en potentiel køber er en spændende opgave, og vi ved, at det er en vigtig og dyr investering i livet, der skal foretages. Derfor tager vi opgaven seriøst og lytter til dine behov og ønsker, så vi målrettet kan arbejde aktivt på at finde den rette bolig til dig og din familie.
Vi vil gerne give dig en engageret, tryg, positiv og saglig oplevelse, når du handler bolig, og vi anser vores medarbejdere for at være vigtige medspillere i hele firmaets daglige drift og udvikling. Derfor er det vigtigt, at de har de rette kompetencer og er involverede og lokalkendte.
Velkommen til en god handel hos Hedegaard Madsen - din foretrukne ejendomsmægler i Nordjylland.

OM HEINE BØGESKOV MADSEN

Heine Bøgeskov Madsen er opvokset i Lønstrup, han gik på Skallerup Skole, og har du mødt den lokale ejendomsmægler, er du ikke i tvivl om hans kærlighed til Lysets Land . Her kan du blive lidt klogere på Heine Bøgeskov Madsen . Det er ingen underdrivelse at sige, at Heine blev født til at være ejendomsmægler.
Ærlig, reel, flittig, grundig, vellidt og ekstrem fleksibel . Det er værdier, som beskriver Heine Bøgeskov Madsen som ejendomsmægler . Hedegaard Madsen blev startet af Heines far, Jørgen, i 2002, men faktisk går historien endnu længere tilbage .
”I 1990´erne arbejdede min far som fuldtidslandmand, men samtidig hjalp han rigtig mange landmænd som landbrugsmægler, og jeg var med som føl fra 5-6-årsalderen.” ”Derfor har jeg aldrig været i tvivl om, at jeg skulle være ejendomsmægler, så jeg startede i min fars forretning som trainee dagen efter, at jeg havde bestået min eksamen på Handelsskolen i Hjørring i 2007.” I 2012 bestod han sin eksamen i finansiel rådgivning med speciale i ejendomshandel, og han kan ikke i sin vildeste fantasi forestille sig et andet job . ”Jeg har altid vidst, at det her var mit kald. For mig er det den perfekte kombination af arbejde og hobby. Timerne flyder sammen, og jeg er glad hver eneste dag, jeg går på arbejde.” Det er primært kontakten med kunderne, som Heine er ”pjattet med” . ”Jeg elsker at snakke med folk og at finde den helt rigtige løsning for både sælger og køber. Vi sælger primært sommerhuse, hvilket er anderledes i forhold til at sælge boliger. Et sommerhus er en luksusting og en drøm for kunderne. Vi har sommerhuse fra omkring 1 million til på den anden side af 10-12 millioner, for i Lysets Land er der plads til alle.”
Naturligvis rådgiver vi både køber og sælger, og vi fungerer også gerne som køberrådgiver, hvis det ønskes.

OM JØRGEN HEDEGAARD MADSEN

Jeg er født på et landbrug mellem Åbyen og Uggerby i 1956 og det var også her, jeg voksede op. Igennem årene er jeg kommet meget på strandene samt i sommerhusområderne i Tversted, Kjul, Tornby og Lønstrup. Jeg er uddannet indenfor økonomi på Limtræ Lilleheden og har arbejdet med økonomi dér samt hos Skagen Fiskeexport og i LandboNord i sammenlagt 15 år. Med en efteruddannelse som merkonom i regnskab og financiering, foruden de fag, der hører til ejendomsmægleruddannelsen, etablerede jeg ejendomsmæglerkontor i LandboNords lokaler, hvor jeg med tre ansatte gennem de følgende 12 år solgte landbrug og lystejendomme. Sideløbende drev min kone og jeg et planteavlslandbrug, Vejengaard, på 122 hektar. I 2002 valgte vi at sælge landbrugene, hvorefter Lone og jeg flyttede til Lønstrup og etablerede egen mæglerforretning. Her har det fra dag 1 primært været sommerhuse, som er det største forretningsområde for firmaet. Op mod 90 % af forretningsomfanget har været køb, salg og vurdering af alle typer sommerhuse, fra Skiveren i nord til Lille Norge i syd samt lidt på østkysten. I de senere år har jeg overdraget aktiemajoriteten til min søn, Heine, som har arbejdet med i firmaet siden 2007.
Privat er jeg gift med Lone, som er uddannet klinikassistent, men som i mange år var tilknyttet firmaet i sin fritid, og som naturligvis også var med i driften af landbruget i sin tid. Vi valgte, at hun gik hjemme, mens børnene var små, så vi begge kunne deltage mest muligt i børnenes opvækst. Foruden Heine har vi to døtre: Ane, som er pædagog og Cille, som er sociolog. I min fritid dyrker jeg en smule sport, dog kun på motionsbasis. Desuden er min store interesse motorsport, Formel 1, fodbold og rejser med min hustru.
Jørgen Hedegaard Madsen optræder også gerne som rådgiver for køber. Forhør nærmere.

OM JENS PEDERSEN

Jeg har været ansat i firmaet siden 2018. Jeg har et stort kendskab til området og et kæmpe netværk af venner og bekendte, hvilket hjælper mig til at få sommerhuse til salg mange steder. Jeg har tidligere været selvstændig i Hjørring, så en del af netværket stammer naturligvis derfra. Min primære opgave i vores hus er salg og vurdering. Jeg skaffer både købere og sælgere til sommerhuse i hele området – især Lønstrup, men også en god del af det øvrige område i Lysets Land.
Jeg svarer telefonen næsten uanset hvornår den ringer og er ofte ude på fremvisninger i weekenderne. Jeg købte selv mit første sommerhus som 17-årig. Det lå i Harerenden, og derfor har Harerenden altid været en del af mig. Jeg kommer tit og gerne i området og får ofte en snak med nogle af beboerne på bænken ved købmanden. Jeg har siden haft flere forskellige sommerhuse. Min kone og jeg bor fast i vores sommerhus, som ligger dejligt centralt, og vi følges som regel ned til stranden for at tage en dukkert hver dag hele sommeren. Hvis vejret ellers arter sig. Vi har to sønner, der bor i København, hvor de studerer.
Jens fungerer også gerne som rådgiver for køber.

OM HANNE BECH LARSEN

Jeg blev ansat hos Hedegaard Madsen i 2013. jeg kom fra turisterhvervet – på det strategiske plan. Det vil sige, at jeg har været med til kundeanalyser og strategiplaner, layout og annoncer, hjemmeside og tastearbejde, tekstforfatning, brochureproduktion og oversættelser – men også almindeligt kontor- og regnskabsarbejde. Det grafiske arbejde her i huset ligger som regel på mit bord, men jeg hjælper også med at skrive købsaftaler og ekspedere handlerne, udover at jeg sørger for, at mine kollegaer har materiale på alle husene.
En af mine store interesser er fremmedsprog. Derfor er jeg også ofte med, når der skal fremvises huse for udlændinge. Jeg har gennem tiden lært en del sprog og behersker tysk og engelsk på højt niveau og derudover fransk, spansk og russisk på almindeligt niveau. Oveni forstår jeg norsk, svensk og hollandsk.
Privat er jeg gift og har en voksen, handicappet søn. Vi bor i hus i Jammerbugt kommune. Mit yndlingssted i Lysets Land er nok Nørlev. Jeg synes, at når man standser på parkeringspladsen oppe på bakken og kigger ud over området, så synker skuldrene lige et par millimeter ned, så man kommer lidt mere i feriestemning.
Og så har jeg taget mange billeder af solnedgange. Det at se solen gå ned i vandet er altså noget helt andet, end når den bare forsvinder bag træerne. Jeg har selv haft sommerhus i Blokhus i mange år, og det har været en fast tradition at gå ned på stranden til solnedgangen. Det gør ikke så meget, at kanonlauget skyder solen ned hver aften om sommeren – de sigter nemlig ikke særlig godt!

VORES VISION

Som udgangspunkt for vores daglige arbejde og firmaets udvikling har vi nedskrevet mission, vision og værdier for Hedegaard Madsen.
Visionen er det mål, vi har sat for firmaet på langt sigt. Det er vores ledestjerne, mens missionen er den metode og de indsatser, vi skal bruge til at føre os i retning af vores mål og endeligt nå dem. Værdierne er de grundlæggende udsagn, som karakteriserer den måde, vi har valgt at drive virksomhed på.
Samlet set anser vi mission, vision og værdier som et løfte om, hvad du som kunde hos Hedegaard Madsen kan forvente af os – både nu og i fremtiden.
Vores vision er, at vi vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for køb, salg, vurdering og rådgivning inden for almindelige og eksklusive boliger af enhver art i Nordjylland - især kystområderne i "Lysets Land".
Vi ønsker at skabe gode relationer med vores kunder og samarbejdspartnere, der er baseret på åbenhed og dialog, hvor nøgleordene er service og kvalitet – vores væsentligste succeskriterium er tilfredse kunder.
Vores mission er at være kreative, synlige, driftige, modige og troværdige, hvor mennesker søger og handler bolig. Vores kunder og samarbejdspartnere skal have en positiv oplevelse, når de samarbejder med os – vi vil gerne anbefales til andre.
Vi har nøje udvalgt de nøgleord, der tilsammen udgør vores værdisæt for dialog og relationer såvel internt som eksternt i firmaet, og vi ved, at det stiller krav!

Købermægler

Har du brug for rådgivning, når du skal købe bolig eller sommerhus?
Når man skal købe hus eller sommerhus, kan der være mange spørgsmål, der trænger sig på. Hvis du føler, at du har brug for en rådgiver, der sidder på samme side af bordet som dig, så kan vi måske være behjælpelige.
Uanset om du ønsker hjælp til at udvælge en ejendom, der passer til dine behov, om du har spørgsmål til rapporter, byggesager, tinglysning, hvor er skelpælene, kort sagt, alle de problematikker, man kan løbe ind i - så hjælper vi gerne fra start til slut.
Du kan ringe til hvem som helst af os, og du finder navne og kontaktoplysninger her på siden under overskriften "Om os". Vi aftaler gerne en fast pris efter de opgaver, du ønsker vores hjælp til.