Klitageren 51, Tornby, 9850 Hirtshals

SOLGT!

Ved Tornby Strand ligger området Klitageren kun få hundrede meter fra stranden. Det er et skønt frit, naturrigt og autentisk område med en pragtfuld bred badestrand og et flot kuperet klitlandskab med masser af charmerende strandstier for naturelskere. Nok en af de bedste beliggenheder i området med udsyn og "egen" adgang til FunPark Hirtshals med alle dyrene mv.

Denne grund er byggemodnet og der er forberedt tilslutning til kloak, el og vand.

Grunde har en god beliggenhed for enden af en blind vej, og der er ikke mange minutters kørsel til centrum af Hirtshals, eller motorvejstilkørslen til E39, så man kan være i Århus på 2 timer. Der er også kun en kort køretur til Lønstrup eller Skagen, og efter det pulserende byliv kan man køre hjem til Tornby og genfinde roen i naturen ved Tornby.

Udstykningen er af nyere dato, så der er ikke vokset så meget op i området endnu, men det ændrer sig jo med tiden. Nu har man alle muligheder for at planlægge, hvordan huset skal ligge og hvor bevoksningen skal være i forhold til sol, vind og adgangsveje. Det tager 10-15 minutter at gå til stranden ad stier og veje ned gennem det bølgende klitlandskab, og jo tættere man kommer på stranden, desto mere bakket er der. Den nærmeste sti starter faktisk lige ved grundens skel mod nord. Der er et par billeder af stien.

Grunden er let kuperet med spredt bevoksning af buske og ellers græsbevokset. Det er meget normalt, at man kun slår det græs, der er nødvendigt, hvis man vil have plads til leg og boldspil, og så kan naturen passe sig selv på resten af grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.