Lyngbyvej 239T, ST., Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Ferielejlighed ved vandet

Nørre Lyngby er en lille sommerby med lidt fastboende og mange sommerhuse. Faktisk er der en del byggeaktivitet i den østlige side af byen. Der er ca. 10 km til Løkken og 10 km til Lønstrup. Der er omkring 15-20 km til motorvej E39, og derfra er der under 2 timer til Århus - så selv en hjemadresse dér er ikke så langt væk. Der er en købmandsbutik, som er åben om sommeren, og det lille spisested Fishermans Rest byder på god mad og sommetider også levende musik. Der er gode oplevelser i omegnen: Fyret på Rubjerg Knude, som i 2019 blev flyttet 70 meter væk fra kanten, trækker hvert år over 300.000 gæster. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals lokker med akvarier, sæler og oplevelser omkring livet i Nordsøen, Fårup Sommerland har rutschebaner, vandland og forlystelser for enhver alder - og så er der Hjørring, Frederikshavn, Skagen...

Denne lejlighed ligger i Feriehotel Lyngby Mølle. Den ligger i stueetagen i den nordlige fløj, hvor der både er fint læ på terrassen og nem adgang til centrets swimmingpool. Restauranten i Feriecentret er lukket ned for tiden og der arbejdes på at finde en ny forpagter.

Der er intet udvendigt vedligehold. Dette varetages i centrets fællesudgifter, så man er udelukkende ansvarlig for vedligeholdelsen indvendigt i lejligheden - og da lejligheden er totalt nyrenoveret, så varer det noget, inden der skal bruges tid og penge på det.

Der arbejdes på at ophæve hotelpligten. så man kan selv disponere over lejligheden. Lige nu skal man stille sin lejlighed til rådighed i ca. 6 uger indenfor højsæson, men man må reservere et par uger til sig selv. Denne lejlighed er til udlejning gennem Sol og Strand. Der burde kunne påregnes en indtjening på fra 25-50.000 alt efter en udlejningsaftalens indhold - og efterspørgslen.

Lejligheden indeholder en stue i åben forbindelse med køkkenet, 2 soverum med hver en dobbeltseng samt et badeværelse med bruser. Nyt køkken og stue samt spiseafdeling i et. Der er malet hvidt overalt. Netop udskiftet varmepumpe til ny - Oktober 2021. Se billeder og plantegning for bedre indtryk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.