Hyttefadet 13, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT!

Dette dejlige sommerhus ligger meget centralt i Lønstrup med bare et minuts gang til købmanden. Umiddelbart syd for ejendommen løber den gamle bækslugt, som henstår som åben natur. Historien om Bækslugten er beskrevet på mindestenen på pladsen midt i byen. Der er omkring 15 km til Hjørring, hvor E39 løber lige øst for byen. Når man rammer den, er der under en time til Aalborg og omkring to timer til Aarhus. Der er omkring 600 fastboende i byen, og desuden er der 5-6 sommerhusområder rundt omkring byen, så her er liv hele året. De smalle og snoede gader tiltrækker også gæster fra oplandet, lige fra Blokhus i syd til Tversted i øst - og måske længere væk fra. Rubjerg Knude Fyr ligger bare 2 km syd for byen, og her er der hvert år op mod 250-300.000 gæster, der i nogen grad tiltrækkes af historien om Murer-Kjeld, der i efteråret 2019 flyttede fyret 70 meter væk fra skrænten - næsten ene mand !!!

Det sortmalede sommerhus er klinkbygget og har hvide døre og vinduesrammer. Terrassen er i træ og delvist indrammet og taginddækninger og tagrender er hvide. Taget er et listepaptag, som er en af de tagtyper, der har den længste levetidsgaranti.
Indvendigt er der vægge og lofter i hvidmalet fyrrustik. Gulvene er klinkegulve i stue, køkken, gangareal og badeværelse. De tre soverum har alle tæppe på gulvet og alle tre har dobbeltseng. Der findes en hems med ekstra plads til leg og ophold - og måske en ekstra soveplads i en snæver vending. Køkken og stue er i helt åben forbindelse og der er naturligvis direkte udgang til terrassen, hvorfra der er et dejligt vue ud over området. Det store badeværelse har toilet, skabsarrangement omkring håndvasken, brus, spa og sauna, mens det lille har toilet, bruser og håndvask.

Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0213 Huset har et udlejningspotentiale på mellem 80-90.000,- Køber indtræder i sælgers udlejningsaftale, som kan opsiges til hovedforfald. Udlejningsaftale kan fremskaffes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.