Bakkestjernevej 25, Lønstrup, 9800 Hjørring

NYHED - KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

I det nordvestlige hjørne af Danmark er der lidt flere solskinstimer end gennemsnitligt, fordi vi tit ligger i læ af de norske fjelde, så skyerne har "regnet af", inden de når ind over Nordjylland. Her er vi 15 km vest for Hjørring i badebyen Lønstrup, der har omkring 550 fastboende. Om sommeren stiger indbyggertallet med tusindvis af feriegæster i de fine sommerhusområder, der breder sig rundt om centrum. Der er en del kunsthåndværkere, smykkekunstnere og billedkunstnere, der har slået sig ned i byen, og man kan ofte få lov til at kigge på mens der arbejdes. I Glashuset kan man en gang imellem få lov at lave sin egen souvenir

Vi befinder os i det østlige Lønstrup. Fra Bakkestjernevej er der cirka en kilometers gang til centrum af byen og lidt længere til solnedgangspladsen. Området er af nyere dato, og huset er helt nybygget. Derfor er der heller ikke så meget bevoksning på grunden. Man har dog forsøgt at bevare det, der fandtes, så grunden er ikke helt nøgen
Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0431. Da huset er så nyt, foreligger der ikke historiske udlejningstal, men hvis huset udlejes i fuldt omfang, burde der ligge en indtjening i omegnen af 100-125.000 om året brutto.

Det sorte træhus er klinkbygget, med listepaptag og sorte plastvinduer og -døre. Som kontrast er der nogle paneler mellem vinduerne, der er beklædt med lodrette, lyse trælister, og træterrasserne, der breder sig på tre sider af huset er i naturfarve. I hjørnet mod sydvest er der blevet plads til en stor spa.
Indvendigt er der lyst og luftigt. Der er lyse laminatgulve, hvide trævægge og lysegrå akustiklofter, der går til kip i stuen. Der er dog også blevet plads til 2 hemse, som kan benyttes til ekstra sovepladser, eller leg og ophold. Huset har 3 soverum, hvor de 2 har dobbeltseng og det tredje har 3 sovepladser. Endelig er der 2 badeværelser. Det mindste har brus, toilet og håndvask, det største tillige spa og sauna. Begge badeværelser hart store fliser på gulvene og til dels på væggene, hvor det er nødvendigt.
Huset opvarmes med luft/vand varmepumpe og der er gulvvarme i hele huset. Ejendommen er separatkloakeret. Og en fremtidssikring er der endda også tænkt på: der er en professionel ladestation til en elbil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.