Østersøvej 22, Lønstrup, 9800 Hjørring

Fantastisk lejeindtægt

Langs Nordjyllands vestkyst er der meget få byer, der ligger helt ud til kysten. En af dem er Lønstrup, der ligger omkring 15 km vest for Hjørring. Her er gode restauranter, dagligvarebutik, tøjbutikker, smykkekunstnere, keramikere og forskellig brugskunst. De smalle gader holder tempoet nede, og på en lun sommerdag er der et mylder af mennesker, der vandrer gennem byen med et indkøbsnet i den ene hånd og en is i den anden. Der er omkring 550 fastboende i byen, og mange sommerhusejere og -lejere benytter de mange sommerhuse rundt om centrum uanset om det er højsæson eller lavsæson.

Lidt syd for byen ligger Rubjerg Knude, der i 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten - og skal man tro medierne, så gjorde Murer-Kjeld det næste ene mand! Af andre attraktioner i området kan nævnes Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tornby Gamle Købmandsgård, Fun Park, Tversted-Søerne, Ørnereservatet, Skagen med masser af kultur og natur...

Grunden her er plan og afgrænset med forskellig vegetation i skel. Derudover er grunden græsbevokset og har en grusbelagt indkørsel. Bag huset er der et lille udhus/redskabsrum. Der er flisebelægning hen til dette. Terrassen, der breder sig rundt om huset er i træ og næsten hele vejen indhegnet med et lavt stakit, hvor der er lamper på ydersiden. Et stykke er overdækket og her er rart at sidde også efter solnedgang.

Det sorte træhus har hvide vinduer og døre, ligesom udhæng og tagrender også er hvide. Taget er i cementsten. Indvendigt er der lyse trægulve afvekslende med klinkegulve i køkken og vådrum. Vægge og lofter er i hvidmalet rustik og de store vinduespartier giver et godt lysindfald. Der er lofter til kip, hvilket over værelserne er blevet udnyttet til hemse, hvor der er plads til både leg og ophold - og måske et par sovepladser. Huset indeholder 3 soverum med i alt 6 regulære sengepladser.

Der er 2 badeværelser. Det lille har brus, wc og håndvask. Det store har tillige adgang til sauna og her er også blevet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Poolrummet har en hjørnespa og i øvrigt vinduer helt ned til gulvet. På grund af poolen er der installeret ekstra ventilation, hvilket betyder, at et poolhuse faktisk har et tørrere indeklima end de fleste andre sommerhuse. Derudover er en luft/luft-varmepumpe med til at holde elregningen i ave.

Der er en god udlejning på huset. Det udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0341 og har en indtjening hvert år på i omegnen af 180-200.000 kroner brutto.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.