Bakkerenden 8, Harerenden, 9800 Hjørring

Flot havudsigt

Vi befinder os lige nord for Lønstrup, som er en hyggelig badeby med smalle og snoede gader, finurlige butikker, kunsthåndværkere, gode restauranter og caféer og en dagligvarebutik, der har åbent hele året. Der er gode udflugtsmuiligheder i området, lige fra Rubjerg Knude Fyr lige syd for byen til Skagen med museer og naturseværdigheder for enhver smag og alder.

Bakkerenden ligger midt i et helt specielt område, som kaldes Harerenden. Ejendommen her er medlem af grundejerforeningen og er derigennem med til at betale for kystsikring og vedligeholdelse af veje og vandledninger. Der har været kystsikret her siden 80-erne, så her er fred og ingen fare. Huset her ligger på sin egen matrikel midt i området og man er som sådan sin egen herre. Men man ligger i klitfredningszone, så huset må ikke bygges større eller højere, end det er nu. Til gengæld er man fri for at skulle servicere overnattende gæster. Der er nemlig kun 1 soverum i huset. Og så er der havudsigt i metermål. Huset ligger i første række og der kommer dermed aldrig andre huse, der kan minimere udsigten. Grunden er lidt kuperet og bevokset med hybenroser, græs og marehalm. Man forsøger at begrænse hybenroserne, da det er en såkaldt invasiv art. Mange planter i stedet havtorn eller slåen, der ikke bliver særligt høje, men giver god smag til en kryddersnaps.

Det lille røde hus har listepaptag med zinktagrender og hvide døre og vinduer. Der er en delvist indhegnet træterrasse mod vandet og flisebelægning mod syd og øst. Indvendigt er der hyggeligt og rart med et lille køkken i åben forbindelse med stuen. Herfra er der adgang til badeværelse og soveværelse. Vægge og lofter er hvidmalede og lofterne går til kip. Der er lyse gulve i træ eller laminat og badeværelset har fliser på gulvet. Derudover er der wc, bruser og vaskemaskine.

Huset udlejes ikke, men benyttes som feriebolig af flere grene af samme familie. Med denne beliggenhed vil huset, trods sin beskedne størrelse, kunne lejes ud for 50-60.000, da beliggenheden vil tiltrække f.eks. tyskere en stor del af året

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.