Skonnertvej 3, Lønstrup, 9800 Hjørring

solgt!

Langs kysten af Nordjylland er der nogle få byer, der ligger helt ud til vandet. En af dem er Lønstrup, som gennem generationer har ernæret sig af fiskeri, men som nu mest lever af turisme. Der er gode restauranter, kunsthåndværkere, tøjbutikker, gallerier, iscaféer og dagligvarebutik i byen, og rundt om den er der flere sommerhusområder med forskellig karakter. Der er 15 km til Hjørring og E39, og så er der faktisk bare 2 timer til Aarhus. Omegnen byder på gode oplevelser for hele familien, som Rubjerg Knude Fyr, Mårup Kirkes kirkegård, Tornby gamle Købmandsgård, Nordsømuseet i Hirtshals, Ørnereservatet i Tversted, Fårup Sommerland nær Blokhus og meget andet.

Kvarteret her er det mest bynære og måske det mest velfriserede. Der er forskellige nåletræer og løvfældende træer og buske på grunden, og så er der slået græs på hele grunden. I disse tider er der mange, der lader naturen og biodiversiteten få lidt mere plads, så man kan nyde synet af sommerfugle og andre insekter - og måske plukke en buket vilde blomster og græsser, der pynter på ethvert bord. Det vil være enkelt at slå mindre græs - og i stedet slå sig ned på terrassen med en god bog.

Det grønne sommerhus er klinkbygget og har hvide vinduer, døre og tagudhæng. Taget er et Decra ståltag med sorte granitspåner. Indvendigt er der en stor stue i åben forbindelse med køkkenet. En korridor giver adgang til badeværelset og husets to soverum. I baggangen er der et rigtig dejligt lysindfald og her er der blevet plads til opbevaring af lidt brænde. herfra er der også adgang til et lille redskabsrum. Indretningen er med lyse trævægge og listelofter. Der er faste tæpper på gulvet i opholds- og soverum, og fliser i køkkenet og omkring brændeovnen i stuen. Badeværelset har fliser fra gulv til loft og er indrettet med bruseniche, toilet, skabsarrangement omkring håndvasken, og så er der også blevet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Huset er ifølge bbr-meddelelsen med elvarme. Dertil kommer en luft/luft varmepumpe, der giver 4 gange så meget varme for pengene som elradiatorer. Det er sandsynligt, at brændeovnen skal udskiftes i forbindelse med en handel. Dette er købers ansvar.

Huset udlejes ikke, men burde ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau kunne give en indtjening i omegnen af 40-50.000 om året. Hvis der var et soverum mere, ville potentialet være større.

Andre bygninger: Der findes en carport med et stort, isoleret depotrum. Disse er ikke fotograferet indvendigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.