Kaskelotvej 39, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

SOLGT!

Nr. Lyngby er en lille ferieby på Nordjyllands vestkyst mellem Løkken og Lønstrup. I luftlinje er der omkring 3-400 meter til vandet, hvor der er etableret trapper ned ad skrænten, så der er ingen ben i at gå ned og tage en morgendukkert eller se solnedgangen om aftenen. Vi plejer at sige, at man ikke har set en solnedgang, før man har set solen gå ned i vandet. Der er en sommerkøbmand i byen, og Fisher's Rest tilbyder live musik og mad en gang imellem - men ellers er det et bedre værtshus. Derudover er der restaurant på feriecentret Lyngby Mølle. Det kan dog ikke garanteres, at den holder åbent hele året.
Skal man på indkøb, er der store dagligvareforretninger i Løkken, Lønstrup og Hundelev. Derudover finder man f.eks. kunsthåndværkere i Lønstrup, gode butikker både i Løkken og Lønstrup og ligeledes med restauranter i alle prisklasser.

Grunden er planeret og med græsplæne rundt om huset. Der er i flere skel etableret volde, som til dels er overgroet med hyben. Det er med til at give læ og så kan der blive til en god hybenmarmelade, der giver et skud C-vitaminer - eller måske en hybensnaps.

Huset er fuldstændig nyistandsat med nyt tag med kobberinddækninger, nye gulve, nyt køkken og bad og i øvrigt nymalet overalt. Der er en dejlig, delvist overdækket træterrasse mod syd og dertil en åben terrasse mod vest. Resten af vejen rundt om huset er der lagt fliser ind mod huset. Langs væggen mod terrassen er der på østsiden etableret et brændeskur. Døre og vinduer samt underdæk er hvidmalede, hvilket er med til at trække mere lys ind i huset. Fra terrassen træder man direkte ind i stuen, der har god og åben forbindelse med køkkenet. Fra samme rum har man adgang til husets badeværelse, der har toilet, håndvask og bruser, samt til husets tre soverum, der har i alt 6 sovepladser, heraf 2 dobbeltsenge. Alle husets rum har hvidmalede lofter til kip, og de store ovenlysvinduer i stuen giver endnu mere lys, så man også får tanket op af D-vitaminer.

Huset udlejes og burde ved fuld dispositionsret for et bureau kunne give en indtjening i omegnen af 70-90.000 om året før skat.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.