Hjejlevej 1, Tversted, 9881 Bindslev

SOLGT!

I den østlige del af Tversted ligger sommerhusene i et let kuperet område med spredte bevoksninger af fyrretræer, lyng, græs og marehalm. Skellene er ikke beplantet som standard, og det gør området mere åbent - hvorfor man også jævnligt ser rådyr, ræv, hare eller fasan i området ved daggry eller i skumringen.

Tversted er en hyggelig by med omkring 500 fastboende. Der er dagligvarebutik, flere restauranter og butikker, og bl.a. på Aabo Camping kan man komme ind som gæst og spille minigolf eller benytte badelandet. Byen ligger ved Tannis Bugt mellem Hirtshals og Skagen og er ideel som udgangspunkt for ture i Nordjylland. Ørnereservatet ved Tuen ligger bare ti minutter væk. Skagen - en god halv times tid mod nordøst - lokker med Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, kunst, museer, Grenen mm. I den anden retning er der cirka 20 minutter til Hirtshals med gode shoppemuligheder, Nordsøen Oceanarium og meget andet. Prøv f.eks. at gå på Hirtshals Museum - men husk en flaske snaps (Brøndums) - så går du derfra med en flaske Bjæsk. Og E39 slutter ved Hirtshals, så der er bare en time til Aalborg eller 2 til Aarhus.

Grunden her er som nævnt ovenfor med spredt beplantning af fyrretræer og derudover lyng og marehalm. Der er slået græs i indkørslen så man kan parkere på arealet øst for huset. Mellem garagen og huset er der opsat stakit, så man har en fuldstændig ugenert terrasse, der har god læ og sol det meste af dagen. I det hele taget er der lavet terrasser alle de steder, det giver mening.

Den første terrasse, man træder ind på, der den overdækkede terrasse ved fordøren. Den er skærmet mod vind fra tre sider, så der er virkelig altid læ her. Fordøren fører ind i en korridor, hvorfra der er adgang til alle husets rum. Køkkenet, der er i god forbindelse med stuen har i øvrigt direkte udgang til denne terrasse. Mod vest har stuen store vinduespartier og adgangen til vestterrassen sker via store skydedøre, der rigtig kan lukke lys og luft ind. Bemærk at plantegningen har placeret garagen forkert. De to endevægge mod øst er ikke så forskudt, som det ser ud til. Der er tre soverum i huset og et badeværelse med bruser.

Huset udlejes ikke. Ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau burde det kunne udlejes for 55-70.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.