Havtornvej 36, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT!

Vi befinder os nær flotte naturomgivelser og her er der selvfølgelig masser af aktive udflugtsmuligheder. I kan tage på vandretur i det storslåede lokalområde, hvor dyrelivet er rigt. Hvis I holder af at cykle, er der gode ruter på de lokale landeveje, og der er afmærkede mountainbike-ruter i eksempelvis Tornby Klitplantage. Får I lyst til en frisk dukkert i Vesterhavet, er der cirka 750 meter til stranden (5-10 min), som er en fredelig, bilfri sandstrand. Lønstrup Strand tiltrækker også windsurfere, og på de mere stille dage er det muligt at sejle i havkajak. Fra huset er der cirka halvanden kilometer til Lønstrup by, som er kendt for sit spændende kunstnermiljø og sin hyggelige atmosfære.

Grunden ligger i et fuldt udbygget sommerhusområde, som er godt vokset til. Vejen er blind, så trafikken er begrænset til beboerne. Huset ligger på østsiden af vejen og grænser op til et fredet naturområde, der følger Hunderup bæk. Det vil også sige, at man kan være heldig at se et rådyr eller en hare smutte forbi i skumringen. Grunden er nogenlunde plan og skråner en lille smule nedad mod øst.

Der er tale om et klassisk sommerhus, som er opført i 1967 og godt vedligeholdt og opdateret gennem årene. Indenfor de seneste 4-5 år er huset efterisoleret i vægge og lofter - og så fik det ny beklædning og nyt tag, så det bedre kan anvendes hele året. Huset har måske ikke overdådig boligkomfort eller fancy luksuselementer - til gengæld er det en hyggelig og velindrettet feriebolig, hvor I kan nyde de enkle glæder som at sidde ved brændeovnen med en god bog eller at have god tid til samtaler og brætspil ved spisebordet. Og så er de grønne omgivelser en ren luksus på sin egen vis, for feriefreden sænker sig virkelig, når man bor med flot natur lige udenfor døren. Planløsningen indeholder tre gode soveværelser, et badeværelse med bruser, et næsten nyt og funktionelt køkken og en dejlig vinkelstue, så seks personer kan få det godt og bekvemt. Der er laminatgulve overalt i opholds- og soverum, og de patinerede vægge i fyrrustik giver faktisk en god og hyggelig fornemmelse. Lofterne er hvide gipslofter, som er med til at skabe lys og luft. Der er en lille morgenterrasse mod øst ud mod det fredede område og en større mod syd/vest, hvor der er sol det meste af dagen. Begge terrasser er delvist overdækkede. Udover brændeovnen opvarmes huset med el med supplement af en luft/luft varmepumpe.

Huset udlejes gennem Feriepartner med husnummer LN75835. Ved fuld dispositionsret for bureauet burde det give en indtjening på op imod 40-50.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.