Kystvejen 89, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT!

Denne fine feriebolig ligger i det centrale Lønstrup - umiddelbart nordøst for byens centrum. Alle forretninger, restauranter, gallerier, keramikere, glaspustere sølv- og guldsmede nås på ganske få minutter til fods. Det samme er tilfældet med stranden, ophalerpladsen, vinterbadepladsen etc. Kort og godt ligger ejendommen i et meget populært område.

Der er også mange attraktioner i omegnen. Kystklinten mod syd fra Lønstrup er nogle steder næsten 50 m høj og strækker sig helt ud forbi Rubjerg Knude fyr og sydpå mod Løkken. Rubjerg Knude Fyr tiltrækker hvert år langt over 200.000 gæster. Det blev i 2019 flyttet 70 meter væk fra skrænten under stor mediebevågenhed fra hele verden. Hirtshals byder på shopping og Nordsøen Oceanarium, Hjørring har meget mere shopping, museer, teater - og jernbaneforbindelser til Hirtshals, Frederikshavn/Skagen og Aalborg. Fårup Sommerland ligger en halv times kørsel mod syd i retning af Blokhus, Badebyen Løkken har gode restauranter, mole med plads til lystfiskere, bolchekogeri, bryghus og meget mere.

Grunden er plan og græsbevokset med masser af plads til leg og boldspil. Langs skel er der dels bevoksning, dels stakit. Mod vejen er der græsbevokset, men der kunne sagtens afskærmes noget mere. Under alle omstændigheder er der fint privatliv på den indhegnede terrasse, der strækker sig langs syd- og vestsiden af huset. Den store entré anvendes også som havestue, hvor man kan nyde solen uden at være udsat for vind og vejr.

Boligen er et hyggeligt, grønmalet sommerhus med en god pladsudnyttelse. Indvendigt er der trævægge og -lofter i rustik. Gulvene er vinyl i stue og køkken, klinkegulv på badeværelset og gulvtæppe i de 2 soverum. Køkkenet er i god forbindelse med stuen. Hovedhuset indeholder stue/køkken, bad og et soverum med dobbeltseng. Garagen har et depotrum/udhus, der er indrettet som anneks med 4 sovepladser.

Huset opvarmes med el. Der suppleres med en flytbar gasovn. Vi gør opmærksom på, at stuen er blevet malet efter fotograferingen, og at indretningen er ændret. Der ses 2 billeder af stuen, hvor den er hvidmalet og med den nye indretning.

Hvis man ønsker at bygge nyt, kan man indenfor lokalplanen bygge 120 m2 beboelse med en max bygningshøjde på 5 m. Dertil vil det være tilladt at have carport eller garage. Lokalplanen for området kan findes på dette link. https://dokument.plandata.dk/11_3245361_1494418657577.pdf (delområdet for denne ejendom starter på side 1630)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.