Hybenvej 20, Lønstrup, 9800 Hjørring

NYHED - KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Vi har desværre konstateret, at der i denne uges annonce i Vendelboposten har sneget sig en fejl ind. Denne ejendom er annonceret til 1.095.000. Vi beklager fejlen. Den rigtige pris er 2.095.000.

Vi befinder os i Lønstrup med kort gåafstand til både by og vand. I byen er der restauranter, butikker, supermarked, kunsthåndværkere og keramikere, så der er noget for enhver smag. Der er nem adgang til motorvej E39 - det tager ikke mere end ca. 20 minutter, før man er på vej sydpå, og så er der under 2 timer til Aarhus. Omegnen byder på gode attraktioner og oplevelser for hele familien. Vi kan nævne Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tornby gamle Købmandsgård, kultur og shopping i Hjørring, og ikke at forglemme - Rubjerg Knude Fyr, der hvert år tiltrækker over 200.000 gæster. Det vakte stor opmærksomhed, da det i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra kanten af Rubjerg Knude.

Grunden her er stort set plan og for størstedelens vedkommende græsbevokset. Der er lidt randbeplantning og også nogle høje træer, og området er som sådan helt udbygget og et af de ældre sommerhusområder i Lønstrup. Der er granitskærver i indkørslen og hen til garagen. på tre sider af huset er der træterrasser, så der skulle være gode muligheder for at nyde solen hele dagen.

Det sorte, klinkbyggede træhus har hvide vinduer og døre samt udhæng og underdæk. Taget er et listepaptag med zinktagrender og den murede skorsten er hvidmalet. Indvendigt er der lyst, med hvide vægge, lyse, ludbehandlede fyrretræslofter med spotbelysning, klinkegulv i køkken og opholdsstue, laminatgulve på værelserne og klinker fra gulv til loft på badeværelserne. Det ene badeværelse har bruseniche, toilet og håndvask med et fint skabsarrangement, det andet har toilet, håndvask, spa og sauna. Der er 3 soverum og dertil en hems med god plads til leg og ophold for børn - og måske også et par sovepladser i en snæver vending. Til huset hører en 32 m2 garage, som er bygget i samme materialer som huset, dvs. klinkbygget og med listepaptag.

Huset udlejes gennem DanCenter med husnummer 13849. Ved fuld dispositionsret for bureauet bør det kunne give en indtjening i omegnen af 90.000 kr om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.