Vadehavsvej 25, Lønstrup, 9800 Hjørring

NYHED - SOLGT I BUDRUNDE!

Vi befinder os i Lønstrup, som er en badeby på Nordjyllands vestkyst, cirka 15 km vest for Hjørring. Der er købmand, restauranter, butikker og kunsthåndværkere i mange forskellige varianter, og desuden gode attraktioner i nærheden. Rubjerg Knude Fyr er den største turistmagnet. Her kommer der hvert år over 200.000 gæster, der betages af vindens og vandets kræfter. Vi kan nævne mange andre, men her rækker det vist at sige, at der er oplevelser nok til mange ferier.

Grunden her ligger i det sydøstligste hjørne af byen, med stiforbindelse ind til centrum. Der er 10-12 minutters gang til centrum og lidt mere til vandet, som man nemmest kommer til ved at følge hovedgaden til solnedgangspladsen ved redningsstationen og ophalerpladsen. Grunden er stort set plan, men skråner lidt nedad mod nord. Der er bevoksning mod øst, en række buske mod vejen og mod syd og ellers græs.

Det hyggelige, røde træhus ligger lidt på skrå, når man ser det fra vejen, og carporten er trukket så langt ind på grunden som muligt. Det giver plads til at gæster kan parkere i indkørslen - eller i øvrigt på græsset. Entréen vender ud til indkørslen, og via den er der adgang til de 3 af husets soverum samt badeværelset og så naturligvis til den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Fra spisekrogen er der adgang til husets største soverum som i øvrigt har egen udgang til den overdækkede, flisebelagte terrasse, der vender mod syd og har stakit næsten hele vejen rundt. Badeværelset har toilet, bruseniche samt håndvask med et fint skabsarrangement. Der er fliser på både vægge og gulv.

Bemærk, at dette sommerhus sælges uden inventar.

Ved udlejning af denne bolig vil der være et indtjeningspotentiale på op mod 60.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.