Carinvej 1, Tornby, 9850 Hirtshals

SOLGT! Dejlig udsigt!

Tornby Strand har en fantastisk strand med klitter hvor man kan nyde Vesterhavet og er tæt på skov med gode gå ture. Der er ikke langt til Hirtshals, hvor der er et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle attraktioner.. Nordsøen Oceanarium har nok at kigge på for hele familien og på Hirtshals Museum er der fine udstillinger om fiskeriet og livet i Hirtshals i gamle dage.
I gåafstand er Fun Park med aktiviteter for hele familien Besøg Hirtshals Fyr og Bunkermuseet med udgravede bunkers fra 2. verdenskrig, hvor de var en del af "Atlantvolden". Af andre udflugtsmål i området kan nævnes Fårup Sommerland, Tversted-søerne, Ørnereservatet, Skagen...

Sommerhusområdet ved Tornby ligger i kuperede klitbakker med lav bevoksning - mest af marehalm og lidt hyben eller gråris. Carinvej ligger i den sydlige del af området ud mod en lavning, hvorigennem der løber en lille bæk - hvilket er med til at give et fint havkig. Der er kun græs lige rundt om huset, så det er ikke havearbejde, man skal bruge tid på.

Det gråmalede sommerhus er oprindelig bygget i 1971 og om- og tilbygget i 1994. Det er løbende vedligeholdt, så alt fremstår i bedste stand. Der er terrasser på 3 sider af huset, øst, syd og vest, så det er muligt at følge solen hele dagen. Mod syd er del af terrassen overdækket.

Huset indeholder i den oprindelige del et kombineret rum med køkken, alrum og stue, et værelse, entré, bad og sauna. Tilbygningen indeholder en stor stue (der kan bruges som ekstra værelse med pt. 4 sovepladser), rummeligt soveværelse samt en hems med yderligere sovepladser.
Indretningen er lys og venlig med hvidmalede eller ludbehandlede lofter og vægge, lyse plankegulve og hvide køkkenskabe med en lysegrå laminatbordplade.

Tilbygningen mod vest ligger lidt højere med tre trin op fra husets oprindelige del. Det giver havudsigten et ekstra nøk på kvaliteten.

Derudover forefindes 2 depotrum til opbevaring. Solpanelet på taget er til udluftning af huset.

Ejendommen er tilmeldt udlejning hos Tornby Feriehus Udlejning. Huset har et udlejningspotentiale på omkring 80-100.000 alt efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.