Klynen 3, Tornby, 9850 Hirtshals

SOLGT!

Vi befinder os i Tornby, i den nordligste del af sommerhusområdet, der strækker sig ned til Tornby Strandvej. Der er kun få minutter til centrum af Hirtshals eller motorvejstilslutningen til E39, og derfra er der kun omkring 2 timer til Aarhus. Der er gode forretninger i Hirtshals, men husk også at besøge Tornby Gamle Købmandsgård. Her får børnene en oplevelse af, hvad man legede med i farfars barndom - og man kan gense mange af de varer, man i gamle dage kunne købe hos købmanden, i den lille udstilling. Husk, at når entréen er betalt, så er der kaffe og søsterkage i dagligstuen. Af andre attraktioner i nærheden skal vi nævne Nordsøen Oceanarium, Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup, Ørnereservatet i Tuen øst for Tversted, Tversted-søerne, Fårup Sommerland, Fun Park - ja, kort sagt: der er oplevelser nok til mange ferier, for man skal jo også nå at slappe af i sin ferie. Der er omkring 250 meter til stranden ned gennem klitten. Stranden er en rigtig flot sandstrand og så er den næsten 100 % bilfri.

Grunden er en let kuperet naturgrund med græs, marehalm og lidt krat af forskellige buske. Der er kun slået græs lige rundt om huset og indenfor stakittet, hvor der er en fin, lukket have med plads til boldspil eller kroket. Resten af grunden - som ligger øst for huset, står med ekstensiv vegetation - og er vedligeholdelsesfri. Huset er i øvrigt blevet kloakeret for nylig. Der er en rettelse på vej til BBR-registreringen.

Det blå sommerhus har hvide vinduer og udhæng, og taget er i fibercement. Huset er et fuldt isoleret stenhus, som er beklædt med træ. Der er en dejlig træterrasse mod sydvest med adgang fra køkkenet og i øvrigt fra et af soverummene. Indvendigt er der akustiklofter næsten overalt. Væggene er sandfarvede og der er trægulve i opholds- og soverum. Entreen og badeværelset har fliser på gulvet og badeværelset er sat flot i stand. Det har bruseniche, toilet og god skabsplads omkring håndvasken, som har en sortnistret granitex-plade med integreret vask. Der er også blevet plads til vaskemaskine og tørretumbler og desuden sidder her husets vandvarmer. Soveværelset med udgang til terrassen har en dobbeltseng og gode skabe, og det andet soverum har en dobbeltseng og en køjeseng, så der er i alt 6 sovepladser. Ved hoveddøren er der i øvrigt også en østvendt terrasse med fuld morgensol.

Huset udlejes gennem Dancenter med husnummer 44417. Ved fuld dispositionsret for bureauet bør der være en indtjening på op mod 60.000 om året før skat.

Følgende ting med affektionsværdi medfølger ikke: 2 små lamper på værelse, lamper i stuen, billeder/malerier, det lille hvide møbel+spejl i entréen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.