Kystrenden 14, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT!

Harerenden er et herligt område, der ligger lige nord for Lønstrup på Nordjyllands vestkyst omkring 15 km fra Hjørring. Ved Hjørring møder man E39, som på 2 timer transporterer dig til Aarhus - eller omegn. Lønstrup byder på restauranter i forskellige prislejer, caféer, butikker, kunsthåndværkere og naturligvis en købmand, der har åbent hele året. Derfor ses der også turister i Lønstrup hele året. Og så kunne man nævne nogle attraktioner i området, som Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Tornby Klitplantage, Fårup Sommerland...

Ejendommen her er en del af Harerenden I/S. Det vil sige, at man køber en anpart af I/S-et, hvor man kommer til at råde over et område på ca. 1.000 kvadratmeter, hvorpå der må ligge et hus. Dette hus ligger i klitfredningszonen, så man skal ikke forvente at kunne få lov til at bygge huset større end det er i dag.
Til gengæld har man billigere ejendomsskatter og mange ejendomme har frit vandforbrug. Forhør nærmere hos os eller læs mere på Harerenden.dk

Ejendommen udlejes igennem Feriepartner med husnr. LN603. Ved fuld udlejning, anslået i 22 uger, bør der kunne forventes en indtjening på omkring 95.000.

Dette sorte træhus er bygget i 2008 og indeholder stue og køkken i et, bad med bruser, 2 soverum og en hems. Den endelige beskrivelse afventer, at vi får professionelle fotos. De nuværende billeder er taget med en telefon.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.