Kragemarken 40, Tornby, 9850 Hirtshals

SPRIT NYT HUS!

Nøglefærdigt hos Sonne Huse kr. 2.058.500,- + byggeforberedelsespakke! Her får du et færdigt hus med inventar og grund! Herudover tilvalg som listetagpap tag, silgranit bordplader mv.
Vi er i sommerhusområdet Tornby, lige syd for Hirtshals og med bare 5-6 minutter til centrum af byen og tilkørslen til E39. Det vil sige, at man kan nå til Aarhus på lige omkring 2 timers kørsel. Der er gode oplevelser i ormrådet, vi kan bl.a. nævnt Tornby gamle Købmandsgaard, hvor man kan se legetøj fra bedstefars barndom, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals viser fisk og havdyr fra Nordsøen, bl.a. den specielt udseende klumpfisk, ved Lønstrup finder man Rubjerg Knude Fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra skrænten og meget andet.

Her er vi i et næsten nyt sommerhusområde, så der er åbent landskab omkring huset. Derfor er der også etableret nogle små klitter hist og her. Det er enkelt at følge vejene ned gennem området, når man vil gå til stranden. Det er dog lige så hurtigt at tage cyklen og så følge Tornby Strandvej. Stranden er i øvrigt meget bred, idet Tornby er et af de steder langs vestkysten, hvor sandet lægger sig.

Huset er et spritnyt, nøglefærdigt hus, der er fuldt møbleret. Udvendigt er det sortmalet, klinkbygget og med listepaptag med zinktagrender. Der er træterrasse med stakit, og resten af grunden er egentlig ret vedligeholdelsesfri. Man kan slå lidt græs, men ellers er de små klittoppe bevokset med græs og marehalm.

Indvendigt er der trægulve i soverum og beboelsesrum, og klinker i vådrummene. Vægge og lofter er i lyst træ med hvide stafferinger, og der er lofter til kip, så man har en dejlig, luftig fornemmelse i huset. Der er 3 soverum med i alt 7 sovepladser. Husets badeværelse har bruser, toilet, 2-personers hjørnespa og sauna.

Huset er et udstillingshus uden udlejningsaftale. Ved fuld dispositionsret for et bureau bør der være et indtjeningspotentiale i omegnen af 100.000 om året.

Budrunde: Sælger forbeholder sig retten til at forkaste alle indkomne bud, såfremt de ikke er tilfredsstillende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.