Sandmarken 10, Nørlev Strand Nord, 9800 Hjørring

NYHED - SOLGT!

Denne herlige fritidsejendom er beliggende i skønne Nørlev, bare 15 km nordvest for Hjørring og med 6-800 m til stranden - en kort gåtur på 5 minutter. Ejendommen grænser direkte op til et stort friareal og har udsigt op til Indlandsklitten, hvor der ofte ses hare, ræv, rådyr og fasan. Feriecenteret Skallerup Seaside Resort ligger også i gåafstand fra huset. Her er der købmand, restaurant og pizzeria, vandland og aktivitetshal - med masser af aktiviteter for hele familien. I foråret 2022 åbnede "Haws" surfcenter med café, surferskole og udlejning af udstyr i den tidligere købmandsbutk på Nørlev Strandvej.

Grunden er stort set plan og vedligeholdelsesfri. Man slår faktisk ikke engang græsset. Indkørslen er belagt med hvide sten/skærver, og terrassen er i træ med et lavt stakit i hjørnerne, så der er optimale sol- og læforhold. Der er endda et lille havkig fra terrassen, som naturligvis har direkte adgang fra stuen.

Her har vi et gedigent Stenhøj fritidshus med swimmingpool. Huset er opført i 1995 i sortmalet, kraftigt træværk en-på-to, med hvide udhæng og termovinduer samt sort eternittag og træterrasser. Huset indeholder en entré, en spiseafdeling i åben forbindelse med køkken og opholdsstue. Køkkenet rummer alle tekniske bekvemmeligheder. Stuen har en stor brændeovn og en god sofagruppe. Fra spiseafdelingen er der adgang til et nedsænket soveværelse med dobbeltseng. Fra stuen er der via en fordelingsgang adgang til en hems med plads til ophold og leg for børn samt 2 sovepladser til børn, et soveværelse med dobbeltseng og højskabe, et køjerum med 4 sovepladser samt et badeværelse med brusekabine og vaskemaskine. For enden af fordelingsgangen er der adgang til en separat afdeling der har en 15 m2 pool med svømmetræner og rutsjebane, spa, sauna, dør direkte til det frie samt eget badeværelse med brus og toilet.

I poolafdelingen er der en luft/vand varmepumpe og på taget er der installeret solpaneler. Alt i alt er der tale om et rigtigt velfungerende og godt indrettet hus med en ugenert og alligevel central beliggenhed.

Huset udlejes gennem Dancenter med husnummer 27982. Det har i 2021 givet en samlet indtjening før skat på 230.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.