Kragemarken 34, Tornby, 9850 Hirtshals

SOLGT!

Vi er i sommerhusområdet Tornby, lige syd for Hirtshals og med bare 5-6 minutter til centrum af byen og tilkørslen til E39. Det vil sige, at man kan nå til Aarhus på lige omkring 2 timers kørsel. Der er gode oplevelser i ormrådet, vi kan bl.a. nævnt Tornby gamle Købmandsgaard, hvor man kan se legetøj fra bedstefars barndom, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals viser fisk og havdyr fra Nordsøen, bl.a. den specielt udseende klumpfisk, ved Lønstrup finder man Rubjerg Knude Fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra skrænten og meget andet.

Her er vi i et næsten nyt sommerhusområde, så der er lidt åbent endnu. Derfor er der også etableret nogle små klitter hist og her. Det er enkelt at følge vejene ned gennem området, når man vil gå til stranden. Det er dog lige så hurtigt at tage cyklen og så følge Tornby Strandvej. Stranden er i øvrigt meget bred, idet Tornby er et af de steder langs vestkysten, hvor sandet lægger sig.

Huset er et spritnyt, nøglefærdigt hus, der er fuldt møbleret. Det er et typehus fra Planethuse, i sort træværk og med sort cementstenstag og zinktagrender. Der er vinduer til kip i sydgavlen, hvilket giver et rigtig godt lysindfald. Indvendigt er der også lyst, med helt lyse trægulve og vægge og lofter i ludbehandlet / hvidskuret træværk. Der er tre soverum med hver sin dobbeltseng, og desuden en hems med plads til leg, ophold og måske et par sovepladser til børn. Husets badeværelse har brus, toilet, et flot skabsarrangement omkring håndvasken, vaskemaskine, 2-personers spa og sauna.

Der er ikke udlejningsaftale for huset. Ved fuld dispositionsret for et bureau bør der være et indtjeningspotentiale på ca. 110.000 om året.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.