Hjortevej 4, Nørre Rubjerg, 9480 Løkken

Rolig beliggenhed

Nørre Rubjerg er et ældre sommerhusområde midt imellem Løkken og Lønstrup, lidt nordøst for Nr. Lyngby og med en helt særlig rolig beliggenhed. Der er rigtig gode læforhold. Der er mange udflugtsmuligheder i området, og vi kan kun råde til at orientere sig på turistbureauet. De indlysende attraktioner er naturligvis Rubjerg Knude Fyr på vejen mod Lønstrup, Fårup Sommerland ved Blokhus og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Men Vendsyssel Historiske Museum har mange interessante udstillinger, Vendsyssel-Festivalen byder på klassisk musik, kammermusik og korsang i rigtig mange kirker hen over sommeren, og der er mange arbejdende kunstnere/kunsthåndværkere, hvor man kan kigge med, når der arbejdes i værkstedet. Blondehuset i Løkken er en helt speciel forretning med lingeri og badetøj til kvinder i alle - ALLE - faconer. Er der mindre børn, så er Farm Fun nær Vittrup en god oplevelse med klappedyr og hundeshow. I det hele taget er der oplevelser til mange ferier.

Grunden her er godt vokset til, og der er kun slået græs lige rundt om huset. Der er en del rådyr i omegnen og man træffe også en fasan på vejen en gang imellem. Huset ligger omkring 50 meter fra den nærmeste vej, som er grusvej med et absolut adstadigt køretempo, og landevejene er omkring 500 m fra huset i luftlinje. Kort og godt: den højeste lyd er som oftest lærkesangen. Hvis man følger Hjortevej og stien hen til trappen er der ca. 600 meter til stranden. Det er 10 minutter, og en frisk måde at vågne op på inden morgendukkerten. Der er en dejlig, indhegnet terrasse langs husets sydfacade, og der er som nævnt god plads til naturen. Faktisk er der i den store plantekumme på terrassen plantet hjertegræs - som man næsten ikke finder i naturen mere.

Det arkitekttegnede sommerhus har ensidet taghældning med listepaptag. Der er sortmalet beklædning i kraftigt 1-på-2 træværk og tagrender og nedløb er i zink. Nordgavlen er beklædt med eternit. Terrassen er indhegnet med beton, et usædvanligt valg, men det giver en god effekt - det samler nemlig varmen inde på terrassen. Betonen er i øvrigt en integreret del af bygningen, da det udgør den nederste del af ydervæggen hele huset rundt. Stuen er i god forbindelse med køkkenet, idet spise- og opholdsafdeling kun er adskilt af en halvmur, som i øvrigt har en god brændeovn. Der ses ikke mange væghængte brændeovne, men det letter rengøringen, og øger varmefordelingen. Brændeovnen er svanemærket og godkendt efter de nye regler. Både fra stue og køkken er der direkte udgang til terrassen. Husets badeværelse er i den oprindelige stil fra husets byggeår, men indeholder alt det essentielle: bruser, toilet og håndvask. Der er 3 soverum i huset. Det største har en dobbeltseng, de to andre er indrettet helt ens med en enkeltseng ved gulvet og endnu en enkeltseng som overkøje på tværs ovenover vinduet, hvorved man udnytter den gode loftshøjde i rummene. Syd for hovedhuset findes der et anneks med badeværelse og et soverum med dobbeltseng. Der er således 4 soverum og 2 badeværelser, så der er faktisk plads til en større familie i huset.

Der er ikke en udlejningsaftale for huset, men huset bør ved fuld dispositionsret for et bureau kunne give en indtjening i omegnen af 65-75.000 om året før skat.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.