Tranebærvej 9, Tversted, 9881 Bindslev

Central beliggenhed i Tversted

Tversted er en hyggelig badeby med afslappet stemning på Nordjyllands nordkyst, mellem Hirtshals og Skagen. Der er nem adgang via E39 med ca. et kvarters kørsel fra den nærmeste afkørsel, så faktisk er der kun omkring to timers kørsel fra Aarhus, eller en times tid fra Aalborg. Byen hedder i folkemunde Bette-Skagen, fordi stemningen ligner, men der er færre gæster.
I omegnen er der mange gode oplevelser og seværdigheder. Hirtshals lokker med shopping og Nordsøen Oceanarium, og hvis man bor her et par uger, skulle man måske rive et par dage ud til at tage en tur i Kardemomme By og Sørlandsparken ved Kristiansand - der er et kvarter til færgen. En kanotur på Uggerby Å kan startes i Uggerby, Mosbjerg eller Bindslev. Marianne Isagers garnbutik opsøges gerne af strikke-aficionados, og Ørnereservatet ved Tuen byder på imponerende rovfugleshows. Hjørring, Frederikshavn og Skagen kan alle tåle mere end et besøg. Alt i alt er der her oplevelser til mange ferier.

Vi har her en plan grund med græsplæne, grusbelagt indkørsel og randbeplantning, så huset ligger ret ugenert, selv om vi er næsten midt i byen. Der er et veludbygget stisystem, så på cykel tager det ikke over 5 minutter at komme ned til stranden. Her skal man i øvrigt huske at smage Danmarks største isvaffel.

Huset er ikke til udlejning, idet ejer bor her stort set hele sommerhalvåret. Hvis der var en udlejningsaftale burde huset kunne give en lejeindtægt i omegnen af 60-70.000.

Det rødmalede træhus har hvide vinduer og døre, tag i fibercement/eternit og zinktagrender. Terrassen, der breder sig langs hele syd- og vestsiden af huset er i mørkbejdset træ og i niveau med udgangene fra huset. Et stykke af terrassen er overdækket.

Indvendigt er der lofter til kip i hvidmalet rustik, hvidmalede trævægge og gulve i parketlaminat. De store vinduespartier i stuen trækker megt lys ind og giver en god, luftig stemning til interiøret, der er i lyse træsorter og med gode indslag af flere farver. Stue og køkken står i åben forbindelse, kun adskilt af en halvmur, og her er der alle bekvemmeligheder.

Der er to soverum med hver sin dobbeltseng, og et tredje soverum, der har adgang udefra, har to enkeltsenge. Husets badeværelse har bruseniche, toilet, granitex-bordplade med underlimet håndvask og mørkegrå skabsfronter, der gemmer masser af opbevaringsplads. Der er også vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset.

Sælger gør opmærksom på, at følgende IKKE medfølger i handlen: Skibsur og barometer, gulvtæppe i lille værelse, billede i lille værelse, 3 billeder i stuen, fiskekutter, pizza-skærebræt, Trip Trap brødskærebræt, 2 cykler, briketter, Puch Maxi, børnelegetøj, trailer, den store parasol + -fod.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.