Månedalsvej 6, Tversted, 9881 Bindslev

SOLGT!

Her i Tversted er der højt til himlen og fuglefløjtet er ofte den højeste lyd, man hører. Området er et ganske typisk sommerhusområde: en grusvej med flere sideveje, og masser af små stier ned mod stranden. Naturen kommer tæt på, og man kan nemt være heldig at se et rådyr eller en hare i skumringen - eller høre fasankokken kalde i nærheden.

Tversted er et godt udgangspunkt for ferien. Her er smukke søer og mange vandre- og cykelstier i klitplantagen lidt mod øst, stranden lokker mod nord med dejlig badestrand, Byerne rundt omkring lokker med mange oplevelser, shopping, restauranter osv. Tæt på Tversted har vi ørnereservatet ved Tuen, der viser imponerende rovfugleshows, Bindslevs gamle, vandkraftdrevne elværk har en smuk fisketrappe og en fin lille udstilling i det gamle elværk. Her er også mulighed for at sejle en tur på Uggerby Å - op ad strømmen mod Mosbjerg eller ned ad strømmen mod Uggerby eller helt ud til havet.

Den store, let kuperede grund med små klitgryder er ekstensivt bevokset med diverse nåletræer og løvfældende træer og dels marehalm, dels uklippet græs. Vil man gerne have en plæne, kan man godt slå et lille stykke, men de fleste overlader arealet til naturen og nyder at plukke en buket græsser og vilde blomster i stedet. Der er ikke skelplantninger, så hare og rådyr kan komme tæt på.

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Tversted med husnr TV1242 og forventes at indbringe omkring 60-70.000 i lejeindtægt om året før skat. Den har dog kun været frigivet til udlejning 8 uger hver sæson.

Det sorte bjælkehus har hvide døre, vinduer og udhæng, røde vindueskarme og et tag i eternit/fibercement. Brændeovnen har stålskorsten. Der er træterrasse, som breder sig på flere sider af huset, så der er gode muligheder for at finde et sted med sol og læ.
Indvendigt er der frem for alt hyggeligt. De fint patinerede bjælkevægge har en varm farvetone, og gulvene er i lys laminat. Det veludstyrede køkken er skilt fra stuen med en hvidmalet halvmur. Møbleringen er rustik med krostole, kurvemøbler og lædermøbler i en dejlig blanding. De gamle petroleumslamper(der dog er til strøm) er med til at øge hyggen og med lofter til kip i stuen er der en dejlig luftig følelse i huset.
Husets badeværelse har flisegulv, bruser og et fint, gammelrosa skabsarrangement omkring håndvasken.
Der er to soverum med dobbeltsenge, et værelse med to sovepladser i køjeseng, og lige over terrassen er der et anneks med to enkeltsenge, så i alt 8 sovepladser. Alle fire soverum har faste tæpper.
2 udhuse med adgang fra hver sin terrasse giver god plads til opbevaring af cykler, havemøbler, grill mm. Der er også en lille fryser i et af rummene.
Kun enkelte genstande med affektionsværdi følger ikke med i handelen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.