Hybenvej 28, Lønstrup, 9800 Hjørring

Hyggebo med 10 minutter til by og vand

Lønstrup er en hyggelig by med smalle og snoede gader, sjove butikker, kunsthåndværkere, gallerier, smykkekunstnere, tøjforretninger, restauranter og iscaféer. Der er en SPAR-butik - og næsten alle butikker er åbne hele året. Der er 15 km til Hjørring, hvor E39 giver hurtig adgang til resten af Jylland, så det er ikke umuligt at bo i Horsens eller Vejle og have sommerhus her.
Området byder på mange udflugtsmål og oplevelsesmuligheder nok til mange ferier, bl.a. Fårup Sommerland, Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium og mange andre. Selv fiskerne i Vester Thorup (Gutterne på Kutterne) kan nås på en dagsudflugt. Action House i Løkken byder på gokart, bowling, lasergames, legeland og meget mere.

En enkel, plan grund med græsplæne og beplantning i skel af hovedsageligt nåletræer. Langs huset er der et lag lyse skærver, der hjælper med at holde græsset væk fra væggene. Skal bilen i garage, kører man ind på græsset, der også sagtens kan holde til, at der parkerer flere biler.

Huset udlejes ikke, men burde ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau kunne give en indtjening i størrelsesordenen 60-80.000

Det grønne træhus har svenskrøde vinduer og døre og et rødt eternittag. Der er zinktagrender og husets brændeovn har en stålskorsten. Garagen er i tilsvarende farver og materialer, ligesom stort set alt træværk, herunder indhegning af terrassen samt udhuset.

Indvendigt er der lyse, ludbehandlede trævægge og -lofter. Gulvene er med vinylbelægning overalt - på badeværelset naturligvis med vådrumssikring.
Husets centrale rum er den hyggelige stue, som er i god forbindelse med køkkene, kun adskilt af en halvvæg. Der er badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Huset indeholder to soverum og dertil kommer et ekstra værelse i en del af garagen. Det har tidligere været udhus, men er nu indrettet med to sovepladser.

Huset opvarmes med el og har en luft/luft-varmepumpe til at spare nogle kroner på elregningen. Desuden en brændeovn, der skal udskiftes, når ejendommen handles.

Medfølger ikke: Stiga plæneklipper, brun træbænk, 2 billeder Rubjerg Knude/Lønstrup

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.