Revlingrenden 13, Harerenden, Lønstrup, 9800 Hjørring

Nyistandsat hyggebo med havkig og to minutter til vandet

Harerenden er et dejligt område, der ligger lige nord for Lønstrup på Nordjyllands vestkyst omkring 15 km fra Hjørring. Ved Hjørring møder man E39, som på 2 timer transporterer dig til Aarhus - eller omegn. Lønstrup byder på restauranter i forskellige prislejer, caféer, butikker, kunsthåndværkere og naturligvis en købmand, der har åbent hele året. Derfor ses der også turister i Lønstrup hele året. Og så kunne man nævne nogle attraktioner i området, som Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Tornby Klitplantage, Fårup Sommerland... Af de helt nære attraktioner er det værd at nævne, at der kun er fem minutter til stranden og ti minutter il Lønstrup.

Ejendommen her er en del af Harerenden I/S. Det vil sige, at man køber en anpart af I/S-et, hvor man kommer til at råde over et område på ca. 1.000 kvadratmeter, hvorpå der må ligge et hus på op til 100 kvadratmeter. Til gengæld har man billigere ejendomsskatter og mange ejendomme har frit vandforbrug. Man må ikke opsætte hegn i skel men gerne et stakit omkring terrassen - ligesom man ikke må ændre på landskabets karakter, som er med bløde klitbakker og vild natur med god biodiversitet. Forhør nærmere hos os eller læs mere på Harerenden.dk

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Lønstrup og bør ved fuld udlejning kunne give en indtjening på op mod 60-80.000.

Det helt nyistandsatte (2022), sorte træhus ligger i femte række fra vandet, men der er havkig fra terrassen og fra stuen. Huset indeholder en stue i kombination med køkkenet, et soverum med dobbeltseng, et soverum med to sovepladser, en lille hems og nyt badeværelse med bruser, WC, håndvask og vaskemaskine. Der er hvidmalede trævægge, lofter til kip og nyhøvlede trægulve. Alt er nymalet inde og ude, og der er sat nyt køkken op og nye vinduer. Der er bygget terrasser og sælger planlægger et stakit omkring den ene terrasse, ligesom det planlægges at få taget renset af og malet. Da huset er meget udlejet i efteråret er det dog muligt, at det ikke kan nås i år.

Det er værd at bemærke, at brændeovnen er udskiftet i år, og at der er installeret varmepumpe samt ladestation til elbil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.