Bindslevvej 22B, Tversted, 9881 Bindslev

Godt hus i idyllisk kvarter på blind vej. Hyggeligt gårdmiljø

Tversted ligger i Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen. Der er en fin, fast strand, som man kan køre på i bil, men de fleste går gennem sommerhusområderne ad de mange stier. Tversted kaldes i folkemunde "Bette-Skagen", fordi badebystemningen ligner - men der er nu ikke så mange turister. Byen har hoteller, restauranter, supermarked, butikker og forskellige kunsthåndværkere. Aabo Canping har minigolf og badeland, som det er muligt at købe billet til. Den gamle skole er nu kunstnerkollektiv/-refugium og i Marianne Isagers gårdbutik finder man alle mulige garner og strikketilbehør, strikkebøger o.l. Der er et kvarters kørsel til Hirtshals, hvor man bl.a. finder Nordsøen Oceanarium og Tilkørslen til E39. Kører man østpå fra Tversted er der en god halv time til skagen med Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke, kunstmuseer, gallerier og butikker af enhver slags. Kan man være heldig at reservere bord på Ruths Hotel, så skal man unde sig den oplevelse.

Vi har her en plan grund i et mindre parcelhuskvarter, hvoraf flere huse benyttes til sommerhuse, idet bopælspligten er ophævet i hele Tversted. Området hedder Tversted Kirkeby og ligger på den side af den store rundkørsel, hvor vejen går mod Bindslev. Der er omkring 2 km til stranden, men bare 5 minutters gang til købmanden. Huset ligger på en stikvej fra Bindslevvej med 7-8 huse, så der er ikke meget trafik. Grunden har flere områder med flisebelægning, træterrasser og gode hyggekroge, bla. en overdækket grillterrasse. Et udhus er indrettet til et helt lille bageri, som dog ikke benyttes meget, da huset udlejes som sommerhus. Alle udhuse og overdækninger er opført under småhusreglementet og fremgår ikke af bbr-meddelelsen.

Denne murede villa er hvidmalet og har tag i fibercement med plasttagrender. Udhængene fremstår i træ med sortmalede sternbrædder og ubehandlet underdæk. Døre og vinduer er i hvid plast. De blev sat i ved den store renovering i 2005. Indvendigt er der hvide vægge, dels vandskurede, dels med hvidmalet savsmuldstapet. Lofterne er i lyst træ og der er plankegulve overalt. Badeværelset har (ud fra billederne) vinylgulv og vandskurede vægge og indeholder bruser, toilet, håndvask og lidt opbevaringsplads. Husete indeholder en stue i åben forbindelse med køkkenet, 3 soverum, en hems, et badeværelse og en havestue indrettet i et drivhus, som har adgang udefra samt fra stuen.

Huset udlejes gennem Novasol i Jerup. Ved fuld udlejning vil der være en indtjening til ejer i størrelsesordenen 70-80.000 før skat.

Der er flere billeder på vej. Nogle af de nuværende billeder fjernes, når disse kommer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.