Hjælmerenden 8, Harerenden, Lønstrup, 9800 Hjørring

Herligt hyggebo med havudsigt og fin gåafstand til Lønstrup

Vi befinder os i Nordjylland, på Vestkysten ud for Hjørring og lige nord for badebyen Lønstrup, i det dejlige sommerhusområde Harerenden. Her ligger husene i bløde klitbakker, hvor man kun slår et minimum af græs og ellers overlader naturen til sig selv. Det giver tid til at nyde fritiden, og det kan man fuldt ud gøre i dette dejlige sommerhus. Ejendommen her ligger i kystbeskyttelseszonen. 20 m fra huset ligger den fine strandsti, der er etableret for mange år siden. Ad strandstien er der bare 300 m til badestranden, som i øvrigt ligger næsten lige nedenfor sommerkøbmanden i Harerenden. Nogle få minutter længere mod syd ad strandstien når man til solnedgangspladsen med redningsstation og ophalerplads for de små kystfiskerbåde, der endnu hales op på stranden efter dagens togt. Derfra kommer man direkte til byens centrum, som med smalle og krogede veje byder på sjove butikker, keramikere, glaskunstnere, guld- og sølvsmede med høj standard, tøjbutikker, Spar-købmand, iscaféer og restauranter i forskellige prislejer.

Området byder på gode udflugtsmuligheder. Den oplagte er naturligvis Rubjerg Knude Fyr, som stadig tiltrækker et par hundrede tusinde gæster om året. Det blev for nogle år siden flyttet 70 m. væk fra skrænten, hvilket blev fulgt på direkte TV så langt væk som i Australien. Klitplantagerne byder på flere gode vandreture, og blandt andet Tornby Klitplantage har mange sjove stednavne - som Yxenbækken og Skidterisøen. Naturligvis lokker Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland og Skallerup Seaside Resort også med gode familieoplevelser.

Det røde træhus har hvide vinduer og døre. Taget er i cementtegl med hvide udhæng og sternbrædder, der foroven har en zinkinddækning, hvilket forlænger holdbarheden. Rundt om huset er der gode terrasser. Mod øst og syd er der stakit og mod vest er der en åben terrasse med den herligste havudsigt. Den beroligende lyd af havet kan høres overalt og er perfekt underlægningsmusik. Huset er indrettet, så der er store vinduespartier mod tre verdenshjørner i stuen, så hvis det blæser, behøver man ikke gå udendørs for at nyde solnedgangen. Solnedgangen er bare bedre, når solen går ned i vandet. Det er et nyt sceneri hver gang.

Huset er beregnet til 4 personer. Der er et soveværelse med dobbeltseng og et lidt mindre værelse med køjesenge. En hems over de to værelser giver plads til leg og ophold for børnene. Husets badeværelse har håndvask, toilet og bruseniche. Stue og køkken er i god forbindelse, kun adskilt af en halvmur med vandskurede mursten. Huset har lofter til kip, hvor det er muligt, og med beklædninger i helt lyst træ er der et dejligt lysindfald i stue og køkken.
Huset opvarmes med luft/luft-varmepumpe, som holder elforbruget i et fornuftigere niveau og suppleret med elradiatorer. Der er standard isolering, 100 mm Rockwool i ydervægge, 150 mm under taget og gulvet er støbt og isoleret med 150 mm leca og 50 mm sandolit på 80 mm beton.

Huset udlejes ikke, men bør ved fuld dispositionsret for et bureau have et indtjeningspotentiale på 100-120.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.