Gyvelvej 13, Tversted, 9881 Bindslev

Poolhus i Tversted - og 5 min. til vandet

Tversted er en hyggelig, mindre by med ægte badeby-stemning. Hovedgaden har gode butikker, supermarked og restauranter i flere prislejer. På vej til stranden finder man feriehotel Tannishus og de næste bygninger, man møder er det grå ishus og det blå ishus. De to har en godmodig konkurrence om Danmarks største isvaffel og Danmarks bedste guf. Der er med garanti ikke plads til frokosten, hvis man spiser en af dem.

Adgangen til Tversted er ganske enkel. Fra den Nordjyske Motorvej E39 er der kun ca. 10 minutters kørsel, så er man midt i byen. Dermed ligger Tversted også centralt for udflugter til Skagen, Fårup Sommerland, Cloos-tårnet, Nordsømuseet, Skallerup Seaside Resort, Lønstrup, Rubjerg Knude Fyr, Ørnereservatet...

Her har vi en plan grund med randbeplantning afvekslende med stakit. Bag huset er der græsplæne med plads til leg og boldspil. Der er træterrasser på begge sider af huset og desuden en flisebelagt sti fra huset og ud mod vejen. Vest for grunden er der en kile, bestående af næsten 2 hektar ubebygget natur.

Det hyggelige træhus har tag i cementsten. Mod haven er der flotte, store vinduespartier, der giver et godt lysindfald i stue og poolrum. Stue og køkken er kombineret i et stort rum, som er husets kerne. Herfra er der adgang til poolrummet og husets tre værelser. Over værelserne er der i begge ender af huset en hems til leg og ophold. Husets badeværelse har bruser, sauna, toilet og et bordarrangement omkring håndvasken, der også giver plads til en vaskemaskine.

Ejendommen udlejes gennem Dancenter med husnummer 30062. Ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau vil der være et indtjeningspotentiale på omkring 140-160.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.