Harerenden 75, Harerenden, Lønstrup, 9800 Hjørring

Velholdt hus med flot havudsigt fra udsigtsbænken nær huset - samt fra stue og terrasse

Her har vi et flot og velholdt sommerhus i det attraktive Harerenden med kort afstand til vand og by. Huset har også en god beliggenhed med begrænset trafik og fra udsigtsbænken, der ikke ligger mange meter fra huset, er der en fin havudsigt. der er omkring 100 m ned til strandstien, og hvis man går lidt nord- eller sydpå er der en fin strand. Det kan naturligvis også lade sig gøre at gå i vandet ud over kystsikringen, hvis man bare skal have en hurtig morgendukkert.
Den lille købmand ligger centralt i Harerenden og når man køber et hus i Harerenden, har man faktisk en lille part i butikken, da man køber en anpart af I/S Harerenden. Det er en ret unik konstruktion, der blev skabt i halvfjerdserne. Der kan læses mere herom på www.harerenden.dk

Lønstrup by er kendt for de små butikker og de skønne restauranter - og det meste er ikke længere væk end en rask gåtur. Vil man opleve lidt mere af området, så ligger Rubjerg Knude Fyr et par km syd for Lønstrup. Her kan man ved selvsyn se resultatet af Murer-Kjelds arbejde i 2019, hvor fyret blev flyttet 70 meter væk fra skrænten. Stedet, hvor fyret stod, kan også stadig ses, men det kommer nærmere kanten for hver gang, der sker et skred. Området er fredet under EUs Natura 2000-program. Kommer man lidt længere væk fra Lønstrup, så lokker Hjørring og de øvrige byer med shopping og kultur, Fårup Sommerland ved Blokhus har oplevelser til flere besøg, og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals viser fisk og havdyr fra hele nordsøen - og deriblandt også den mærkelige klumpfisk. Museet fik i maj 2022 to nye klumpfisk efter en periode uden et eksemplar af den særprægede fisk, der normalt kun er sommergæst på vore breddegrader.

Som nævnt ovenfor ligger sommerhuset i Harerenden, hvilket vil sige, at der ikke findes en særskilt matrikuleret grund til ejendommen her. Der er udpeget et område til hvert hus på omkring 1.000 kvadratmeter, og de nærmeste huse ligger i en afstand af omkring 20-25 m. Fra terrassen går man10-15 trin op ad klitten, hvor man har anbragt en udsigtsbænk, og herfra er der en rigtig fin havudsigt. Der er slået græs rundt om huset, så der er plads til leg og boldspil, og børnene har gode chancer for at finde legekammerater på den store boldbane bare 300 m fra huset.

Huset har et boligareal på 54 m2 + udhus og hertil kommer skønne terrasser med sol og læ både mod øst og vest. Terrasserne er indhegnet med et lavt stakit, der skærmer en lille smule, uden at tage den fine udsigt til området med indlandsklitten mod sydøst som det højeste punkt.
Der er en rummelig stue og køkken ud i et med brændeovn og udgang til den delvist overdækkede terrasse mod vest. Terrassen mod syd og øst breder sig fra fordøren. Faktisk er der også en lille, flisebelagt terrasse mod nord. Indkørslen til huset findes på nordsiden, hvor der er parkering til en bil eller to. Huset indeholder 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser. Der har været 4 køje-sovepladser i det ene soverum. Desuden et badeværelse med bruseniche.
Det er værd at bemærke, at der indenfor de senere år er lagt nyt tag på, isat nye vinduer samt nyt køkken. indvendigt er der lyst og lækkert og huset er i virkelig god stand. Terrasserne og den udvendige beklædning er ligeledes renoveret. Det store udhus kunne med isolering og lidt mere finish sagtens indrettes til et ekstra soverum, ligesom byggerammen på 100 kvadratmeter ikke er fuldt udnyttet.

Huset er tilmeldt udlejning i enkelte uger via Feriepartner Lønstrup, men ellers kan man selv råde over det. Komplet udlejningsoversigt kan fremsendes Hvis huset stod til fuld disposition for udlejningsbureauet, ville det kunne udlejes for 80-100.000 om året før skat.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.