Klitageren 21, Tornby, 9850 Hirtshals

Godt udlejningshus med jordvarmeanlæg - ca. 10-15 min. gang fra stranden

Sommerhusområdet ved Tornby begynder lige syd for Feriehotel Fyrklit og strækker sig ned til Tornby Strandvej. Her er vi omtrent midt i, og ikke langt fra ringvejen, der går direkte over til E39, så på to timer kan man være i Aarhus. Der er gode oplevelser i omegnen. Vi kan nævne Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet nær Tversted, Fun Park med forskellige dyr og stor legeplads, Rubjerg Knude Fyr syd for Lønstrup - og, ikke at forglemme: Tornby Gamle Købmandsgård. Her er en fin udstilling fra en gammeldags købmandsbutik, legetøj fra bedstefars barndom, udstilling om strandinger mm - og i entréen er der også kaffe og søsterkage. Der er oplevelser nok til mange ferier.

Grunden her er en stor naturgrund på en blind stikvej. Man behøver ikke slå mere græs end højst nødvendigt. Resten af grunden må gerne ligge som uplejet natur til fremme for biodiversiteten. Der kan godt plantes lidt nær huset, hvis man ønsker sig mere beplantning, men området skal bevare den åbne karakter. Der kan læses mere om dette i lokalplanen. Ring eller skriv til os, så fortæller vi mere eller fremskaffer lokalplanen.

Det sorte træhus er klinkbygget i 32 mm Royal træ og helårsisoleret. Taget er et listepaptag, et af de mest holdbare tage på markedet. Inddækningerne er i træ og forstærket med zinklister og tagrender og -nedløb er i zink. Alt i alt er huset udvendigt så vedligeholdelsesfrit som muligt. Huset opvarmes med jordvarme, så der er vandbåren gulvvarme overalt og en rigtig god varmeøkonomi.
Indvendigt er der højt til loftet. Stue og køkken er kombineret i et stort rum med direkte udgang til den store terrasse, der også har et overdækket område, hvor der er dejligt at sidde om aftenen, fordi taget holder lidt på den lune luft. Huset har tre soverum med dobbeltsenge, og derudover er der en hems, som er oplagt til leg og ophold for børn. Det lille badeværelse har bruser, mens det store har brus, spa og sauna. Med adgang udefra er der et lille redskabsrum med plads til havehynder o.l.

Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 10-6083 og var med en del ejerspærringer lejet ud for omkring 100.000 i 2022. Ved fuld udlejning er der opstillet et budget, der giver op til 145.000 i lejeindtægt til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.