Hejredalen 8, Furreby, 9480 Løkken

SOLGT!

Vi befinder os i Furreby, lige nord for Løkken på Nordjyllands Vestkyst. Sommerhuset ligger i det høje Furreby med udsigt til Furreby Middelalderkirke, klitterne og med flot udsigt til Børglum Kloster. Det kuperede sommerhusområde, strækker sig fra kirken til den berømte Furreby Klit, som står på UNESCO's verdensarvsliste, for paragliding. Her er en fabelagtig udsigt ud over de rå skrænter, det brusende Vesterhav og op mod Rubjerg Knude Fyr. I Furreby er der også en campingplads, som er meget besøgt grundet beliggenheden nær stranden. For at komme til stranden, benyttes Furreby Grundejerforenings trappe nord for campingpladsen, ad Gåsestien. Furreby er derudover kendt for at være et attraktivt sted for turridning langs stranden og i nærområderne.

Der er gode muligheder for indkøb og aktiviteter ca. 1,5 km fra sommerhuset, hvor også Action House er omdrejningspunktet. Her kan man, hvis man har benzin i blodet, køre gokart, bowle, der er laserGames, drive-in-bio, restaurant og bar/natklub.
I Løkken er der et fint surfermiljø, med surfskole og flere aktiviteter. Løkken mole giver læ til de fiskerbåde, der endnu har base i Løkken og trækkes op på stranden med hjælp fra et stort spil. Molen har separat badetrappe, og yderst er der plads til lystfiskerne. Et særkende for Løkken er de over 500 badehuse, der hvert år står på stranden fra maj til september. Traditionen tro sidder folk ved deres badehuse og nyder den danske sommer.

Sommerhuset ligger på en stor, fin og velholdt grund, der skråner lidt mod syd, hvor der er en herlig udsigt over området. Omkring huset er der adskilte hybenbede, og derudover en stor græsplæne med rig mulighed for diverse boldspil. Op mod grunden grænser et markareal, som er en del af den 200 meter radius af fredet jord omkring middelalderkirken. Der er god afstand til naboerne, og mod nord et friareal for Hejredalens beboere.
Der er omkring 400 m til stranden og 2 km til Løkken, hvor man enten kan spadsere langs stranden, eller igennem det lave Furreby sommerhusområde.

Huset blev renoveret i år 2000 med trykimprægneret træ, nye vinduer og døre. Indvendigt er badeværelset også renoveret i samme omgang. Huset indeholder stue og køkken i ét, bad med bruseniche og to soverum. I 2006 blev der installeret en brændeovn. Fra terrassen er der adgang til et rum, der er talt med i boligkvadratmeterne, men som benyttes til opbevaring. Dette kunne let laves til et ekstra værelse, da det er isoleret som resten af huset. Der er gulve med vinylbelægning og faste/løse tæpper. Hele huset har trægulv.

Med et ekstra værelse ville der være et indtjeningspotentiale i omegnen af 60-80.000 om året.

Øvrige oplysninger: Sælger oplyser, at 7 malerier, en figur, en grøn kommode og spisebordet ikke medfølger (kan forhandles).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.