Høngårdsvej 16, Lønstrup, 9800 Hjørring

Lækkert hus på rolig sidevej i fuldt udbygget område.

På Vestkysten er der kun ganske få byer, der ligger helt ud til vandet. Lønstrup er en af dem og den ligger bare 15 km vest for Hjørring i Nordjylland. Byen har næsten 600 indbyggere og er kendt for at have mange arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere. Her er der ofte chance for at se til, mens der arbejdes i værkstedet. Hos glaspusteren kan man endda få lov til at lave sin egen souvenir fra Lønstrup. Der er supermarked, tøjbutikker, brugskunst, gallerier, caféer og restauranter til enhver pengepung. Restaurant Villa Vest har endda for nylig fået en Michelin-stjerne. Ophalerpladsen er mødestedet for de få fiskere, der endnu er tilbage i Lønstrup - og mange andre. Her er den nemmeste adgang til badestranden, hvor morgen- og vinterbaderne mødes, og det er også stedet, hvor man nyder solnedgangen. Du har ikke set solen gå ned, før du har set den gå ned i vandet.

Ejendommen her ligger i den sydlige ende af byen og er roligt og ganske ugenert. Der er kun trafik af de andre beboere, da vejen ender blindt, dog med en passage for gående og cykler. Der er 5 muinutter på cykel til stranden. Grunden skråner svagt mod syd, men er stort set jævn, bortset fra en bevokset vold ud mod vejen. Der er delvist randbeplantet med høje træer, så der er rigtig god læ i haven, som ligger helt ugenert, vendt væk fra vejen. Der er græsplæne på en stor del af grunden, men det kan sagtens lade sig gøre at lade naturen tage lidt over. Der er i øvrigt gode chancer for at se rådyr passere gennem haven ved daggry eller i skumringen.

Indvendigt fremstår huset som nyt med ludbehandlede lofter til kip, ludbehandlede trævægge eller hvide murstensvægge, gulve med de moderne 60x30-klinker og gulvvarme - og trægulve på værelserne. Det centrale rum er køkken/alrummet, der har adgang til næsten alle husets rum. Der er tre gode soverum med faste skabe samt en hems med ekstra plads til leg, ophold eller ekstra sovepladser Det lille badeværelse har bruser, vaskemaskine og tørretumbler, det store har bruser, spa og sauna. I den ene gavl - mod syd - er der et overdækket område og i tilknytning hertil et stort udhus med plads til havemøbler, plæneklipper mm.

Huset udlejes gennem Feriepartner og kan ved fuld udlejning generere en indtægt til ejer på 80-90.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.