Doravej 7, Vester Tversted, 9881 Bindslev

SOLGT

Arkitekttegnet kvalitetshus!

Området Vester Tversted er den mest eksklusive del af Tversted. Her er stille og fredeligt og den højeste lyd er ofte lærkesang. I det fjerne høres måske havets sagte brusen. Tversted ligger nogle minutters kørsel mod øst og her er både dagligvarebutik, restauranter, badeland og forskellige butikker. Øst for Tversted ligger Tverstedsøerne, som er et yndet udflugtsmål for oplandet. Der er mange attraktioner indenfor en times kørsel, f.eks. Skagen, Råbjerg Mile, den tilsandede Kirke, Nordsøen Oceanarium, Cloostårnet, Bangsbo herregård, Fun Park i Hirtshals, Lønstrup med smalle gader og mange kunsthåndværkere, shopping i Hirtshals, Hjørring og Frederikshavn... Et knapt så kendt sted er Marianne Isagers værksted med unikke arbejder i strik.

Grunden her er en plan grund med randbeplantning af træer. Der er en græsplæne med plads til leg og boldspil, men resten af grunden giver plads til insekter og vilde blomster. Der kan naturligvis også plantes mere på grunden.

Huset, et sort, klinkbygget træhus med listepaptag, zinktagrender og sorte vinduer og døre. Der er træterrasse på tre sider af huset, så man kan følge solen hele dagen. Der sluttes naturligvis af mod vest på den overdækkede terrasse, hvor der er fin aftensol. Indvendigt er der overalt lyst og venligt. Her er ludbehandlede rustiklofter til kip, ligeledes ludbehandlede vægge, og klinkegulve med gulvvarme i opholdsrum, køkken og bad. Værelserne og hyggekrogen ved brændeovnen har plankegulve.
Husets centrale rum er det store køkken/alrum, hvor der virkelig er højt til loftet. Her er alle faciliteter og plads til store armbevægelser - og hele familien kan være sammen, selv om man er i gang med forskellige opgaver/sysler.
Der er 3 soverum med hver 2 sovepladser og desuden en hems med et par ekstra sovepladser - eller plads til leg. Huset har 2 badeværelser, et med brus og det store med brus, spa og sauna.
Kort og godt: her er det bedste grundlag for gode ferieoplevelser.

Huset opvarmes med el og brændeovn. Der er endvidere en luft-til-luft varmepumpe. Ejendommen er separatkloakeret. Ved fuld udlejning gennem bureau, bør ejendommen kunne generere en indtægt op mod 150.000 om året. Huset udlejes ikke for øjeblikket.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.