Bentvej 11, Vester Tversted, 9881 Bindslev

Under Handel

Tversted er en badeby på Nordjyllands nordvendte kyst ved Tannisbugten. Her kæmper ishusene ved strandvejen om at lave Danmarsk største vaffelis og Danmarks bedste guf. Prøv det engang - så kan du vist godt springe over aftensmaden. Der er gode oplevelser i nærheden, som vandreture i statsskovene mod øst og vest, Tversted-Søerne, Ørnereservatet ved Tuen, Skagen med museer og Råbjerg Mile, Hirtshals med shopping og Nordsøen Oceanarium - der er oplevelser til mange ferier. Lige vest for Tversted ligger sommerhusområdet Vester Tversted. Det er beskyttet mod vind og støj af de mange høje træer, og i den nordlige side ligger husene ud mod vandet som perler på en snor - alle med udsigt over vandet og ned over den fredede klithede, der nogle steder afgræsses af får eller heste. Der er stier ned gennem klitheden til stranden, der faktisk er næsten helt bilfri. Det skyldes udløbene af Tversted Å og Uggerby Å, der på hver sin side agerer stopklods for bilerne.

Grunden her er kuperet, med huset liggende højt og med en fantastisk udsigt. Der er nogenlunde plant lige rundt om huset, så man kan have lidt græsplæne til boldspil eller en rask vandkamp, men derudover er grunden vedligeholdelsesfri. Der er et område med hyben mod sydvest og lidt fyrretræer på den østlige del af grunden.

Her har vi et hus, hvor der er lagt stor vægt på uderummene. Det sorte træhus er enkelt i sin opbygning, hvor det centrale rum er køkkenet, som har direkte udgang til terrasserne både mod øst og vest. Stuen er vendt mod nord - hvor udsigten er, og den sydlige ende af huset er indrettet med 2 soverum og et badeværelse. Dertil kommer et badeværelse med udgang udefra. Det anvendes dels som primært badeværelse for beboerne i de to værelser i annekset, men er også velegnet til lige at skylle saltvandet af, når man har været ved stranden for at tage en dukkert. Mod syd er der en åben, flisebelagt terrasse med læmur mod øst, hvor annekset også giver en rigtig god krog med læ fra tre sider. Mod vest er der overdækket og flisebelagt hele vejen langs husets facade. Mod nord er der en åben, flisebelagt terrasse med den bedste havudsigt, man kan tænke sig. Mod øst er der et stort, overdækket uderum med læmur mod øst og let skygge med store sejl, der er udspændt under taget. Det vil sige, at man har alle muligheder for at være ude, stort set døgnet rundt.

Huset har tidligere været udlejet gennem Feriepartner Tversted og burde ved fuld udlejning kunne give en indtjening omkring 80-100.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.