Øster Kjulvej 31, Kjul Strand, 9850 Hirtshals

Herlig beliggenhed

Et fantastisk, moderne hus i et unikt, afsidesliggende område og med egen sti til stranden!

Denne herlige ejendom ligger i det dejlige og ugenerte sommerhusområde Kjul Øster Klit. Gæster, der besøger stedet, er betaget af området og den ro, der hersker her. Her i bunden af Øster Kjulvej er der en enklave, hvor der er lagt vægt på harmonisk udseende af de 10 huse, som har fælles affalds- og postkasseanlæg. Herved undgås de i selve området.

Der er 5-6 km til motorvej E39, hvor man på to timer kan nå til Aarhus. Hirtshals ligger indenfor et kvarters kørsel i bil eller en halv times tid på cykel. Der er masser af stier ind gennem plantagen både mod vest og øst. Cykelrute 1 passerer forbi ca 1 km mod syd, men cykling på stranden er også muligt langt de fleste dage. Området er mod vest afgrænset af fredet klit. Mod nord grænser det op til kysten (500 meter)og mod øst til et Natura 2000 område der strækker sig 3-4 km i retning mod Tversted.
Hele Nordjylland ligger åben og venter med oplevelser af enhver slags. Ørnereservatet ved Tuen lidt øst for Tversted byder på imponerende rovfugleshows, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder på flotte udstillingsmiljøer med de typer af spændende fisk og havdyr, der lever i Nordsøen. Skagen, Hirtshals, Hjørring og Frederikshavn lokker med shopping og kultur af mange slags. Den historiske badeby Lønstrup trækker også med mange kunsthåndværkere, krogede gader, redningsstation - og Rubjerg Knude Fyr.

Det er en yndet feriebeskæftigelse at gå til stranden for at tage en morgendukkert. Direkte fra nordterrassen er der en trampesti, der fører hen over friarealet til en fredet strandsti, så man kan gå til stranden helt ugenert. I øvrigt kommer man igennem et herligt duftend buskads med porse, der kan give god smag til en kryddersnaps. Stranden er ganske ugenert og med fint sand, som er dejligt at gå på. Den er indbydende til leg og boldspil også for mindre børn. Vandet er ligeledes børnebadevenligt med øst/vest revler, så man selv kan vælge dybden på sit badested. Huset ligger ved Tannisbugt, så stranden vender mod nord, og der er en del skibstrafik, man kan kigge på, idet Hirtshals Havn kan ses mod vest og Råbjerg Mile og Skagen mod øst.

Grunden består af tilvoksede klitter og mosedrag. Der er god og handicapvenlig tilkørsel til huset og terrassen. Den store overdækkede terrasse ligger mod syd, som en del af den store gårdhave mellem huset og garagen. Den er skærmet fra 3 sider, så der er sol og læ. Mod nordøst og nordvest er der mindre terrasser, der blandt andet giver udsigt til solopgang og solnedgang.

Huset kombinerer et moderne design med mange og store vinduer for at maksimere lysindfaldet med en harmonisk tilpasning til de designmæssige krav, som husene i området stiller. Huset har en åben planløsning med køkkenet i centrum og store sociale områder. Perfekt til gode middage med gæster!

Det sortmalede træhus har listepaptag med alu/zinkinddækninger og -tagrender. Vinduer og skydedøre er af Velfac typen. Indvendigt er der overalt hvide vægge og hvidmalede trælofter med Velux ovenlysvinduer med fjernbetjening. Der er lyse gulvklinker overalt, og husets jordvarmeanlæg sørger for at gulvene altid er lune.

Husets centrale omdrejningspunkt er den store spise- og opholdsstue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Der er to soveværelser, begge med gulv til loft-vinduer og egen udgang til terrassen. Begge værelser har adgang til et veludstyret badeværelse med enten jacuzzi eller bruser, toilet, gulvvarme og håndklædetørrer. Der er to hemse over værelserne, hvor der er yderligere sovepladser. Det tredje værelse, der ligger tættest på stuen med udsigt mod vest, bruges som kontor/hjemmearbejdsplads og er adskilt fra køkken/alrummet af en halvvæg. Det ville dog være ret nemt at omdanne det til et ekstra soveværelse.

Den store garagebygning er indrettet med separat, opvarmet grovkøkken med kogeplads med emhætte, varmt og koldt vand samt fryser. Garagen er stor, tør og lys. Den er særdeles anvendelig til værktøj, redskaber, cykler udover evt. bil. På loftet over garagen er der et stort depotrum.

I 2021 blev det besluttet, at tre parceller i området syd for Øster Kjulvej 31 ikke må bebygges, da det er værdifuld natur. Derfor kan de øvrige huse i udstykningen søge om lov til at tilbygge op til 15-25 kvadratmeter hver, svarende til at den samlede tilladte bygningsmængde fordeles på de parceller, der må bebygges. Det vil sige, at man uden problemer bør kunne lave en tilbygning med 1-2 værelser eller aktivitetsrum, som kan tælle med i boligarealet. Alternativt kan man indrette garagen til et eller to ekstra soveværelser og ændre grovkøkkenet til et badeværelse mere. I samme ombæring har man besluttet at ejer skal tåle, at 2 parceller gives stiadgang til den fredede strandsti ad den nordligste meter af grunden. Dette vil blive tinglyst på ejendommen i forbindelse med en handel.

Alt i alt er dette en herlig ejendom, som opfylder rigtig mange ønsker for den kræsne og kvalitetsbevidste køber. Huset og stedet skal opleves.

Husene i dette område udlejes sjældent, men hvis dette skulle udlejes og bureauet havde fri dispositionsret, kan man forvente en indtjening i størrelsesordenen 120-130.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.