Flakket 3, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT!

Vi befinder os stort set på toppen af Lønstrup, hvor der er et flot kig til Rubjerg knude og et rigtig godt havkig fra vestterrassen. Der er ganske få minutters gang til centrum af byen, stranden, ophalerpladsen og købmanden. Lønstrup er en badeby med over 500 fastboende, men om sommeren stiger indbyggertallet til 10-15.000 på grund af de mange sommerhuse rundt om bycentret. Der er 15 km til Hjørring, hvor man kan køre på E39 lige øst for byen. Der er masser at se og opleve i og omkring byen og i omegnen. Det nærmeste er Rubjerg Knude Fyr, der i 2019 blev flyttet 70 meter væk fra kanten af klinten. Her kommer der normalt omkring 250.000-300.000 gæster om året, som tiltrækkes af naturens drama. Vi kan også nævne Fårup Sommerland og Nordsøen Oceanarium, Skagen med museer, fyrtårne, hyggelig stemning og kultur, Aalborg Zoo, Rhododendronparken i Brønderslev kan varmt anbefales i blomstringstiden maj-juli og meget andet.
Det antracitgrå træhus med listepaptag er arkitekttegnet specielt til denne grund, så man har den optimale udsigt til vand og det omgivende landskab. Mod syd ses Rubjerg Knude Fyr. Hvis det blæser fra vest på en klar dag, kan man se, hvorfor der er nogen, der sammenligner klinten med en vulkan, for det ser ud som om der sprøjter sand op i luften.

Grunden er nogenlunde plan med volde som afgrænsning mod naboerne og ellers udlagt med græs. Den sydligste del har lidt højere bevoksning og græsset bliver ikke slået over det hele.

Den særprægede arkitektur rummer blandt andet 2 hemse, den ene mod syd med flot udsigt til Rubjerg Knude og den anden mod nord med udsigt ind over byen. Begge steder kan man også se vandet. Og terrasserne smyger sig rundt om huset på tre sider, så der kan findes et sted med læ uanset vindretningen. Huset er indrettet med en hovedfløj og en gæstefløj. Hovedfløjen indeholder stue i åben forbindelse med køkkenet, bad med spa og sauna og et soveværelse. Gæstefløjen indeholder 2 soverum samt et badeværelse med bruser.

Huset udlejes gennem Feriepartner med husnr. LN76367og der forventes en brutto lejeindtægt i omegnen af 120.000

Inventar der ikke medfølger: 2 lænestole, skiftes til lignende
Billederne i stuen og gæstefløjen - de meget farverige, det grønne over sofaen og endvidere fotoene af Lønstrup i sorte rammer i gæstefløj.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.