Ved Klitten 11, Nørlev Strand Syd, 9800 Hjørring

SOLGT!

Nørlev strand er et dejligt ferieområde, kun ca. 15 km nordvest for Hjørring, mellem Lønstrup og Tornby på Nordjyllands vestkyst. Fra Hjørring er der ca 2 timer til Aarhus ad E39, og med masser af oplevelser i omegnen er der mange gode grunde til at have sommerhus i Nørlev. Sommerhuset ligger ved en af de flotteste sandstrande i Danmark - med fast kystsikring gennemført for år tilbage mellem huset og sandstranden, så man behøver ikke frygte vinterens storme, men bare fryde sig over 180° havudsigt. Huset ligger i første række, så man kommer til at nyde et hav af solnedgange fra terrassen. Vi plejer at sige, at man ikke har set en solnedgang, før man har set solen gå ned i vandet.

Af oplevelser i nærområdet er det oplagte mål Skallerup Seaside Resort, som flere gange har været kåret til Danmarks bedste feriecenter. Her er romersk bad, junglesti, MTB-spor, restaurant, købmand og meget andet. Nogle aktiviteter kan kun benyttes af centrets beboere. Derudover trækker Lønstrup og Hjørring indenfor gå/cykel-afstand med shopping, restauranter og kulturoplevelser året rundt, samt Hirtshals, Skagen, Aalborg og Fårup Sommerland ligger alle indenfor en times afstand.

Grunden er en let kuperet naturgrund, hvor der kun er slået græs på et lille stykke. Resten af grunden er totalt vedligeholdelsesfri. Der er flisebelagt terrasse mod sydøst og træterrasse mod nordvest, så man har alle muligheder for at nyde solen. Begge terrasser er indhegnet med et lavt stakit, så man stadig kan nyde udsigten. Grunden ligger ugenert - som en af de sidste på en blind vej. Det tager under et minut at gå ned til stranden, så rigtig mange vil vælge at gå ned at bade og tilbage til sommerhuset for at tage solbad.

Det sortmalede træhus har hvide vedligeholdelsesfri VELFAC vinduer og døre. Taget er i Cembrit og der er hvide plasttagrender. Indvendigt er der lyst og venligt. Vægge og lofter er i hvidmalet rustik, gulvene i stue og værelser er i ask-træ og klinker med gulvvarme i køkken og badeværelse. Stilen er charmerende med gamle og nye hvidmalede møbler og quiltede sengetæpper. Hele huset er gennemgribende renoveret i 2012 - fra el og VVS-installationer, isolering, lofter og gulve, bad og køkken, tag osv. - så det fremstår toptrimmet. Huset indeholder 3 soverum med 6 sovepladser, badeværelse med bruse niche/ dampbad, kombineret entré, køkken-alrum og stue… der er absolut ingen spildplads.

Huset har ikke været udlejet, men anvendes som familiens samlingssted om sommeren og i mange ferier. Hvis det stod til fuld disposition for et udlejningsbureau, ville der være et udlejningspotentiale i omegnen af 80-100.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.